View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 26 aug 2010, 20:27:32
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Calculator calorii - Meniuri alimente si calendar

Citat:
Anterior postat de Bread Pitt Vezi mesajul
Pentru că nu mi se răspunde, şi aici nu există decât obiceiul răspunsului prompt, trag concluzia că am cerut ceva imposibil.
Atunci, ar fi posibil ca software-ul să fie astfel completat încât lista din dreapta, vizibilă tot timpul, să fie aşezată măcar cronologic ?
Adică, să le pună în stivă, cea mai nouă sus/jos. Spun asta pentru că mi-e foarte utilă această listă şi e cu totul straniu că elementele sunt adăugate aleatoriu.
Dacă o să mă întrebaţi de ce prefer cronologic, răspund: pentru că, într-o anumită măsură, îmi amintesc vag cam la ce moment le-am adăugat.
1. S-a modificat mini-lista cu alimente favorite din partea dreapta. Urmatoarele alimente adaugate vor fi afisate la inceput de lista.

2. De asemenea s-a setat o limita de afisare in mini-lista de favorite a maximum 15 alimente. Pe viitor, pe masura ce vor fi adaugate, vor fi afisate ultimele 15 alimente adaugate la mini-lista de favorite.

3. S-a implimentat un buton suplimentar [+], care sa va ajute sa adaugati mai usor in meniu alimentele direct din mini-lista de alimente favorite din partea dreapta.
Răspuns cu citat