Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Subiect închis
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 15:02:15
ianna's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Ca si slabuta mai veche pe forum m-am gandit sa va zic cateva indrumari si rog si slabutele mai vechi, daca doresc, sa vina cu sfaturile lor.

Subiectul se adreseaza cu precadere slabutelor noi pe forum dar nu numai.

Daca sunteti o fata/femeie noua pe forum si aveti nevoie doar de un sfat doua... fara intentia de a ramane pe forum o perioada mai lunga de timp atunci folositi categoria Am nevoie de ajutor! sau folositi ghidul acesta Unde scriu primul meu mesaj in forum? pentru a vedea unde se incadreaza mai bine problema/intrebarea ta.

Daca ai de gand sa ramai cu noi o perioada mai lunga de timp, ai nevoie de incurajari si de sfaturi, atunci apeleaza la varianta de a-ti deschide un jurnal. Ce inseamna un jurnal? - atentie dupa 60 zile de inactivitate, jurnalul este arhivat- deci trebuie sa apelezi la Slabuta pentru a-l redeschide.

Vreau atentie, dau atentie !

Doar pentru ca te-ai inscris pe forum si ai deschis un jurnal nu inseamna in mod neaparat si necesar ca vei primi multe sfaturi si multe slabute vor intra la tine in jurnal. Ca si in viata reala, doar pentru ca ai intrat intr-o camera plina de lume la o petrecere, nu inseamna ca toata lumea va sari la tine sa se prezinte si sa te intrebe de sanatate.

Te sfatuiesc sa intri in discutii cu slabute cu care ai avea ceva in comun (dar nu numai). Jurnale slabit pe "Slabute.ro" sau "Slabutele" din toate colturile lumii... sau Grupuri de slabit.

De asemenea poti scrie si in subiectele care nu se adreseaza neaparat kilogramelor, precum Discutii off-topic sau Despre noi, ... femeile, cu rugamintea de a respecta parerea fiecarei slabute. Nu suntem identici, nu gandim la fel. Dar, doar pentru ca o slabuta, nu are aceeasi parere ca si tine nu inseamna in mod necesar ca amandoua/una dintre voi aveti/are o parere eronata.

Alte variante de a te face cunoscuta este de a te inscrie la un anumit concurs Concursuri sau de a scrie un articol original Articole Slabute.ro.

Vrei sa cunosti o slabuta?... ori te apuci si citesti macar primele pagini din jurnalul ei, ca sa stii cu cine stai de vorba, cum o cheama, ce probleme are (daca a zis/are) etc ori intri direct in discutie " sunt x-ulica ...mai noua pe forum... si eu am aceeasi problema ca si tine../m-am gandit ca.../uite la mine in jurnal am scris despre asta ...etc" si intretii in timp (zile) discutia...Ca doar dintr-un singur mesaj nu va ajune o slabuta sa te cunoasca. Suntem o comunitate prietenoasa si sociabila dar trebuie sa socializezi si tu! Pentru a urmari la ce subiecte la care ai scris si tu s-a mai raspuns te poti uita la meniul de mai sus "Preferinte".

De asemenea, nu mereu toate slabutele sunt prezente "la datorie" in jurnal...sunt cazuri in care o slabuta dispare cateva zile/luni si apoi cand isi face timp reapare sau sunt cazuri cand o slabuta este plecata in delegatie sau in vizita la parinti in alt oras sau nu mai are acces la internet...etc. Nu trebuie sa te panichezi daca cateva zile nu ti se va raspunde la mesaj. Si apoi se mai intampla sa se "ignore" fara intentie un anumit mesaj sau se raspunda in jurnal la gramada. De exemplu, eu daca primesc 10 mesaje de "ce fac" sau "cum ma simt" sau "buna dimineata"...sau o poza... nu am sa dau reply la fiecare in parte "sunt bine dar tu ce faci"...ci raspund intr-un singur mesaj pentru toata lumea, dar asta nu inseamna ca nu ti s-a citit mesajul sau ca raspunsul meu nu ti se adreseaza si tie.

Pe langa cele spuse mai sus, suntem o comunitate "de ajutor reciproc".Daca vrei sa ti se dea atentie si tu trebuie sa dai atentie altor slabute. Nu ignora mesajele de suparare, ingrijorare, neliniste etc. Nu ingnora mesaje care au intrebari sau nelamuriri. Daca nu crezi ca poti da ajutor pe partea de dieta, sunt convinsa ca o vorba de alinare poti da si un simplu "felicitari", macar, pentru kilogramele de care a scapat o slabuta poti spune.


Acestea fiind spuse, nu neglija regulamentul pentru o buna conduita pe forum: Regulament

Sunt convinsa ca nu am acoperit toata tema de integrare in forum asa ca orice alt sfat pentru slabutele noi pe forum, este bine venit.
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 10 mai 2010 at 20:53:46.
  #2 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 20:22:34
Sand's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
Sunt convinsa ca nu am acoperit toata tema de integrare in forum asa ca orice alt sfat pentru slabutele noi pe forum, este bine venit.
Salut tuturor,

Am o mica si umila sugestie: pentru toate slabutele actuale si viitoare (si pentru mine!). Sa incerce daca e posibil (nu e usor, recunosc) sa nu interpreteze mesajele de pe acest forum, ca si cum ar fi "tzintite" fix spre ele, ca si cum ar fi musai personale. Sa o ia ca mesaj in general. Spre ex. daca eu scriu acum un mesaj despre ce rau e sa ai pielea crapata pe cot...cineva de pe acest forum (oricine) care chiar are pielea crapata pe cot o sa se supere si o sa sara in sus ca m-am luat de ea, ea si doar ea. O slabuta nu are cum sa stie ce e in mentalul, trecutul/prezentul altei slabute ca poate chiar nu are capacitati telepatice si poate nu a citit toate mesajele din virtual. Cu alte cuvinte sa nu se simta atinsa, sa stea un moment, sa se gandeasca si sa reactioneze pasnic, la bunul simt. Pe cat posibil.

Pe de alta parte, nici comentariile gen glume, scrise de amuzament nu sunt primite tocmai bine de toata lumea ca nu sunt toti la fel. Sunt persoane mai sensibile care se vor simti atacate in intimitatea lor personala. Cine da cu ghioga - suporta consecintele. Adminii d-aia sunt aici pentru aplanarea acestor situatii, de nedorit.

Concluzia: atentie ce scrii/ce scoti din tine...dar atentie si cum reactionezi, ce scoti din tine. Exista o zicala care suna asa:" Nu conteaza neaparat ceea ce intra in tine - ci conteaza mai degraba ceea ce iese din tine".

Comentariile de mai sus imi sunt adresate si mie, bineinteles.

Zile placute si luminoase!

Ultima dată editat de Slabuta; 10 mai 2010 at 20:35:08.
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Sand:
derbypesca (04 feb 2013), iulia1184 (22 feb 2014)
  #3 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 20:50:36
dara's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: deficit caloric 500 sport+500 hipocalorica+GL
Date: 160cm, 66.9kg
Mesaje: 1.473
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Descrierea asta a Iannei cred ca ar fi util sa fie facuta subiect permanent. Am fost si eu vreo 6 ani moderator intr-o comunitate si stiu ca asta era una dintre probleme, unele persoane se simteau nebagate in seama, pentru ca nu faceau nimic sa se integreze.

O alta problema erau atacurile la persoana, chit ca voalate....gen 'cine crede ca...e tampit'...dar aici nu am vazut, ori sunt toate fetele dragute, ori sunt bine moderate acele mesaje.

Intr-adevar acolo erau interzise mesajele scurte de genul 'sunt de acord', 'ce faci?' (nu cand nu mai daduse omul semn de viata demult, ci toata ziua buna ziua), ca nu mai gaseai ce te interesa prin avalansa de mesaje de 2 cuvinte si fara nimic in ele. Dar asta e alta poveste

Super post, Ianna!
  #4 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 22:05:29
sunshine's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Salut tuturor,

Am o mica si umila sugestie: pentru toate slabutele actuale si viitoare (si pentru mine!). Sa incerce daca e posibil (nu e usor, recunosc) sa nu interpreteze mesajele de pe acest forum, ca si cum ar fi "tzintite" fix spre ele, ca si cum ar fi musai personale. Sa o ia ca mesaj in general. Spre ex. daca eu scriu acum un mesaj despre ce rau e sa ai pielea crapata pe cot...cineva de pe acest forum (oricine) care chiar are pielea crapata pe cot o sa se supere si o sa sara in sus ca m-am luat de ea, ea si doar ea. O slabuta nu are cum sa stie ce e in mentalul, trecutul/prezentul altei slabute ca poate chiar nu are capacitati telepatice si poate nu a citit toate mesajele din virtual. Cu alte cuvinte sa nu se simta atinsa, sa stea un moment, sa se gandeasca si sa reactioneze pasnic, la bunul simt. Pe cat posibil.

Pe de alta parte, nici comentariile gen glume, scrise de amuzament nu sunt primite tocmai bine de toata lumea ca nu sunt toti la fel. Sunt persoane mai sensibile care se vor simti atacate in intimitatea lor personala. Cine da cu ghioga - suporta consecintele. Adminii d-aia sunt aici pentru aplanarea acestor situatii, de nedorit.

Concluzia: atentie ce scrii/ce scoti din tine...dar atentie si cum reactionezi, ce scoti din tine. Exista o zicala care suna asa:" Nu conteaza neaparat ceea ce intra in tine - ci conteaza mai degraba ceea ce iese din tine".

Comentariile de mai sus imi sunt adresate si mie, bineinteles.

Zile placute si luminoase!
propun ca atunci cand mai spunem unele lucruri, nu conteaza ce, la care credem ca o alta slabuta ar putea interpreta gresit( sand stii la ce ma refer) sa punem un smiley face langa fraza respectiva numai prin faptul ca vezi un ofera o alta interpretare. eu asa am facut la nevoie, cand am vrut sa fac o remarca, si imi era teama sa nu fiu prost inteleasa
sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
  #5 (permalink)  
Vechi 11 mai 2010, 10:33:53
andra_aly's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit Re: Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?

Mai vin si eu cu o idee
Am observat prin jurnale fete care mai intrebau una alta si poate li se raspundea, dar cum conversatia continua cu alte slabute, mesajul acela cu raspunsul ramanea in urma. si slabuta in cauza poate uita, sau nu vedea acel raspuns.
mie una mi s-a intamplat. asa ca vroiam sa va sfatuiesc sa folositi alta varianta daca vreti sa raspundeti la vreun mesaj anume.
de exemplu: primiti un mesaj de la X slabuta in jurnalul vostru.ca sa nu ramana in urma raspunsul si sa fie uitat iar voi sa depuneti "efortul" degeaba, mergeti in jurnalul slabutei in cauza(daca are), sau puteti folosi si cartea de oaspeti.
si ii raspundeti acolo la intrebari. asa stiti sigur ca v-a vedea raspunsul vostru
bine, acum nu oblig pe nimeni ,este doar un sfat. din moment ce vreti sa ii raspundeti cuiva la mesaj va asteptati sa ii ajunga raspunsul, asa ca de ce sa nu fie mai sigur ca ajunge la cine trebuie? si ca il v-a vedea sigur
Acest membru apreciaza mesajul lui andra_aly:
nicules (09 ian 2013)
Subiect închis

Informatii despre slabit
ajutor, ghid, jurnal, slabuta, slabute

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Cum fac sa dau burtica jos? Malika Am nevoie de ajutor! 75 28 feb 2012 16:33:18
Nu reusesc sa dau burta jos! claudiu001 Sa ne ajutam barbatii! 25 02 dec 2011 10:21:11
Nu ma dau batuta!!! lolo91 Arhiva jurnale slabit 30 02 feb 2010 16:47:42
Daca nu am cantar, cum imi dau seama cate calorii are o reteta? bruneta88 Am nevoie de ajutor! 1 09 dec 2009 23:43:58

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole