View Single Post
  #6155 (permalink)  
Vechi 06 sep 2011, 14:59:22
Ema55's Avatar
Ema55 Ema55 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 167cm, 70kg
Mesaje: 7.863
Aprecieri acordate: 5.648
Am fost apreciat(a) de 4.431 ori in 2.569 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de nicolae68daniela Vezi mesajul
Bravo Lili, daca ai vrut ,ai reusit sa te abti. Trebuie sa ne dorim un lucru foarte mult si atunci ne mobilizam, pentru fiecare abatere organismul ne si taxeaza, si in loc sa terminam mai repede ce ne-am propus o mai lungim. Aseara cand mi-am vazut rezultatul la sumar urina, am zis gata, s-a dus si dieta asta, dar am stat si m-am gandit un pic ,de ce sa abandonez la primul hop, doar n-o fi chiar asa de rau, si bine am facut.

Apropo de gandit la cineva, aseara am vorbit cu prietena mea (careia i se pare ca nu-mi sta bine ca am slabit ) si cand i-am zis ce probleme am, a si sarit cu gura, ca vezi daca ti dieta unde ai ajuns ca te-ai inbolnavit.Ca sa nu ma mai tacaneasca i-am spus ca nu o sa mai tin nimic, asa ca asta noapte am visat ca eram cu ea la o nunta si am mancat o pruna numai sa-i demonstrez ei.Visul a fost asa de real incat astazi cand ma intorceam de la spital imi era asa de foame si ma gandeam ca am si motive ca doar n-am mancat decat o pruna, atunci mi-am dat seama ca a fost doar in visul meu, vad ca m-a marcat rau tacaneala ei.Sotul meu se intreaba mereu cum de o suport, eu credeam ca m-am obisnuit cu ea de atatia ani dar vad ca a inceput sa ma bantuie si noaptea
Buna, Daniela!
S-ar parea ca prietena ta sufera de limbarita. Se trateaza greu boala asta.
Cat despre faptul ca nu arati bine mai slaba, asta e invidie pe fata.
Nu te lasa influentata de ea. Urmeaza-ti calea, dar ai MARE GRIJA LA SANATATE.
Daca ceva nu e in regula, incearca sa schimbi meniul, adaptandu-l situatiei tale medicale. Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!