View Single Post
  #617 (permalink)  
Vechi 17 aug 2012, 07:18:09
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere Georgii

Citat:
Anterior postat de Georgii Vezi mesajul


Pff, se pare ca si tie ti-a picat mancarea rau ieri. Si mamei la fel cu pepenele i-a fost rau de a zis ca o duc la spital. Mai nu iti face griji ca i-ai stricat-o, s-a intamplat ce vrei!! Se intampla asta.. si nu cand planuim.
Pune mana si mananca ca te imbolnavesti si petreci restul verii prin spitale! :
Iar am schimbat-o.. cum e?
Eu ieri am lenevit in pat pana la 1 . Ca marti am ajuns acasa la 4 dimineatade la o prietena . Dupa-amiaza am fost la piscina..unde un baiat nu ma lasa in pace ca el ma invita la o cafea si nu stiu ce( frumos, frumos dar nu aveam chef de nimic).. mi-a cerut nr de tel si chestii.. nu i-am dat nimic! Nu stiu de ce.. ma cam feresc de subiectul asta.. Azi munca, curat, piscina. Maine la fel . Ai grija de tine!



Oh, imi pare rau Cum s.a intamplat? A mancat cu pofta?
Ohoo, Georgi, daca ai stii cat mananc Doar ca zilele astea nu am mai putut fiindca mi se apleca imediat Dar vezi de treaba ca dupa ce imi trece, de.abia o sa reusesc sa ma incadrez eu in limita calorica.
Foarte frumoasa As always
Faci furori la piscina, huh? Lasa ca ai facut bine asa. De ce sa cedezi din prima? Eu de.asta mor. Stii cum "relatiile" din ziua de azi? Baietii nici nu asteapta sa cunoasca bine o fata ca imediat ii si cer numarul de telefon, id.ul de mess,sunt "combinati", etc si dupa o luna ajung si ei sa se cunoasca, isi dau seama ca nu se plac si surpriza! A doua zi tipa e in depresie pe fb ca s.a despartit de prietenul ei mult prea iubit
Bleah, decat asa, prefer sa raman solo toata viata
Răspuns cu citat