View Single Post
  #619 (permalink)  
Vechi 16 apr 2015, 17:11:29
butterfly30's Avatar
butterfly30 butterfly30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.780
Aprecieri acordate: 5.352
Am fost apreciat(a) de 11.445 ori in 5.320 mesaje
Implicit Re: jurnal de fluturas

ii place manduca mult mai mult decat wrapul, dar nu la fel ca fetitei. pe el l-am tinut mult in brate cu spatele la mine, sa vada lumea, si cand sta in manduca tot se intinde si se suceste sa vada in spatele lui. dar daca vreau sa ma plimb cu el afara sta oricat, ii place. in rest, ce sa spun, e o minune sistemul asta si il ador. isi merita toti banii. are si insert pt nou-nascut, imi pare rau ca nu l-am cumparat de la inceput. eu nu folosesc insertul, manduca nu are puntea f lata si ii e buna.
da, pe 20 face 5 luni. mananc mazare, fasole, linte, broccoli. doar varza si naut nu am introdus, pt ca astea ma baloneaza si pe mine f tare, dar urmeza. nuca de cocos ii accentueaza dermatita atopica si o evit si nici arhide si lactate nu prea mananc sau capsuni de import tot de frica alergiilor, in rest orice.
sarbatorile au trecut cu bine, am facut niste pasca cu agave si faina integrala absolut delicioasa, dar nu am papat multa ca avea smantana. drob de peste, friptura, legume multe. pacat ca sunt zile in care mananc doar dulciuri toata ziua, si alea se cunosc, cand ma pornesc nu ma mai opresc. sa speram ca imi revin. nimic nu ma motivaza mai mult decat cand vad ca tre sa scot hainele subtiri si nu mai am unde sa ma ascund.
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui butterfly30:
CCristina D (16 apr 2015)