View Single Post
  #6199 (permalink)  
Vechi 06 dec 2011, 11:40:17
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (II)

Citat:
Anterior postat de lizica Vezi mesajul
Buna fetelor, eu am 61 kg dar m-am gandit sa intru aici in speranta ca acel 1 kg sa plece repede si sa fiu o slabuta intre 50 si 60 kg
Sunt noua pe forum, si nu stiu cu ce sa incep. In afara de inot de 2 ori pe saptamana ce imi recomandati sa fac? Trebuie sa va spun ca numai gandul ca tin dieta imi face o pofta de mancare.... cu toate ca de obicei nu sunt mancacioasa. Va rog sa-mi recomandati o dieta usor de tinut si am nevoie de sprijinul vostru ca sa ma tin de treaba . Mi-as dori sa ajung macar la 56 kg, asta inseamna 5 kg in total.
Cu ce dieta se slabesc usor, definitiv, iremediabil si de ne-pus-la-loc 5 kg?
Spor la slabit
Bine ai venit Lizica!
Nu exista o dieta universabil valabila care sa iti garanteze 5 kg date jos repede si care nu se pun la loc! Unii slabesc usor cu Montignac, altii cu south beach, altii hipocalorica!
Oricum dupa ce ai slabit, daca nu esti atenta la ce mananci si renunti de tot la miscare, se vor depune oricum! Ideea e sa iti formezi un stil de viata sanatos, la care chiar daca te abati o perioada mica de timp, sa revii mereu!

Eu iti recomand ca pentru inceput sa te incadrezi in 1300 - 1400 calorii, sa renunti la prajeli, dulciuri, sucuri, faina alba, sa imparti mesele in 3 mese principale si 2 fgustari mici.
E foarte bine ca faci inot de 2 ori / saptamana, eu zic sa intercalezi si aerobic/tae bo de 2-3 / saptamana, o sa ai rezultate excelente!

Bafta!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]