Subiect: Jurnalul Paulei
View Single Post
  #628 (permalink)  
Vechi 07 iun 2011, 15:27:06
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Paulei

ma bucur ca ti-a placut cantecelul

Si ma bucur ca esti aici. Felicitari ca ti-ai atins targetul. De vine Aida o sa te urecheze pt ciocolata mancata, dar ... eu o sa-ti zic ca juma de cioco are maxim 250 de calorii ... Acu nu inseamna ca trebe sa repeti chestia zilnic, dar sa-ti zic un secret, eu acu 8 ani juma, am slabit 27 de kile si cu ciocolata. Mi-am calculat caloriile, am mancat maxim 1200, am facut sport zilnic si am slabit in cam 1 an jumate . Na, eu nu zic ca asa trebe, sigur un nutritionist n-o sa ma felicite pt astefel de scapari in dieta, dar ma va felicita pt rezultat . Teoretic stiu si eu, ca ar fi trebuit sa ma abtin, dar n-am facut-o si ce?, ca am slabit.
Ai citit presupun ca am inceput Dukan. Mai pofticioasa decat mine nu cred ca esti. Recunosc ca prima saptamana n-a fost floare la ureche, dar pana la finele ei am scazut 2.2 kile. Si am scapat de pofta nebuna de dulce ... Imi era pofta de paine , dar nu la fel de nebuna. Si am scapat si de constipatie cu tarata de ovaz ce o consum periodic. pai daca la cireasa de pe tort salata libaneza avea doar rosii si patrunjel, tu de ce ai mai imbunatatit-o si cu cartofi?

Ah si cat de tragic o fi si ziua de azi ... doar n-ai mancat o pizza cat roata carului! Si daca te convingi de acum ca a esuat si ziua de azi ... ea clar s-a dus, ca in drum catre casa iti ei vro patiserie ceva ... acasa poate iti faci iar cartofi noi ... Eu zic ca in stadiul asta, e salvabila ziua.
Mi-e dor de tine sa te vaz mai des pe aici, sa-ti faci meniu, sa citesti povestile fetelor care au reusit ... sa te hranesti putin din ambitia Aidei .. din perseverenta Alinei. Se poate, am vazut ... hai vino, putem si noi! Sunt sigur a ca suntem in stare sa ne atingem targetul, chit ca mergem cu pasi mici de pitic ... Eh, altii pot pasi de urias. Iti amintesti cum era jocul din copilarie?!
Pt ce te tot certi cu tine? De ce esti suparata?!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]