View Single Post
  #63 (permalink)  
Vechi 05 iul 2011, 17:15:43
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Slabute sucevence, reuniti-va!

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul
Generatia tanara de azi are si handicapul tentatiilor - nu poti da vina pe ei ca cedeaza fastfoodurilor , abundentei de dulciuri. Pe vremea mea cand prindeai ceva dulce era ... sarbatoare. Si eu am doi baieti de 15 si 17 ani si amandoi cam au probleme cu greutatea.
Dar.. e bine ca ai inteles ca ceva e gresit si e bine sa inveti sa mananci corect, sanatos sa nu cazi in patima curelor de slabit ilogice si fara finalitate (doar cu efect yoyo si defectare completa a metabolismului).
Sport, mancare sanatoasa si rabdare.
Stiu, ma tin de Montignac, e un stil de viata sanatos, mananc cam orice cantitati vreau, doar respect niste reguli de combinare a alimentelor

Ai dreptate, generatia tanara din ziua de azi nu stim unde ne este limita. Eu, de exemplu, daca imi cumparam o ciocolata, o mancam toata, fara sa ma gandesc. Si deobicei nu era vorba doar de o ciocolata : imi luam si biscuiti, napolitane, bomboane... mancam ca sparta! Acum, cand mananc ordonat ( 3 mese pe zi si 2 gustari), nu inteleg cum puteam sa am un program asa haotic. Si dulciurile... ar trebui sa le privim ca o placere. Ar trebui sa consumam o data pe saptamana, si nu zilnic, in cantitati imense, cum faceam eu.
Merci pentru sfaturi
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat