View Single Post
  #63 (permalink)  
Vechi 03 ian 2012, 12:40:50
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

Citat:
Anterior postat de danielaslim Vezi mesajul
da este cam adevarat pentru ca zerul este insulogen(produce o cantitate de insulina mai mare decat e necesar=>ingrasarea) iar branza are zer(asta dak nu e genul ala tare) dar sincer...la cate tampenii se baga in cascaval...mai bine iei o feliutza de franza si o pui in salata...mie cel mai mult imi place telemeaua cu rosi si castraveti?(asta vara ) si mozzarella cu masline
dak mai ai intrebari sa ni le spui!
Ceea ce ai scris mai sus este partial adevarat,este foarte important in ce context folositi anumiti termeni.

Insulogenul=complex de ingrediente,printre care si zerul care stimuleaza secretia insulinei,adica efectul anabolic al insulinei creste,dar nu inseamna ca ne vom ingrasa,intr-un cuvant ajuta la sintetizarea proteinelor,acest complex este folosit cel mai des de sportivii de performanta,culturisti.
Intr-adevar o parte din lactate,branza proaspata de vaci,iaurtul,si laptele au indice glicemic mic ,insulina secretata este mare.
Pe de alta parte zerul este sanatos are mai putine grasimi decat laptele,contine actalbumină, lactoză, săruri minerale, enzime, vitamine din complex B, calciu, potasiu si iod,1-2 pahare pe zi de zer va fi de ajutor,parului,pielii,unghiilor,activitatii intestinale,zerul este foarte util celor cu anemii,guta,eczme,etc,este folositor si celor care fac sport de intensitate mare,cei care doresc cresterea masei musculare.
__________________
"DEFINITI-VA MAI BINE PERSONALITATEA,SI VETI SLABI MAI USOR"
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]