View Single Post
  #630 (permalink)  
Vechi 04 nov 2010, 11:40:57
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Uluceanu Ana-Maria

Citat:
Anterior postat de UluceanuAnaMaria Vezi mesajul
Salut, riky! Mi-am neglijat jurnalul in ultima saptamana pentru ca nu am avut nimic bun de zis, decat ca m-am ingrasat 1 kil in urma saptamanilor de dezmat culinar (fast food, croissante, dulciuri, ciocolata etc.) dar acum am revenit in forta! Eu nu am incetat sa te citesc, chiar daca nu ti-am scris pe jurnal.. Am aflat si de faza nasoala de la facultate, cu scheletul.. Imi pare sincer rau, cred ca e oribil de frustrant sa fii constient ca stii si totusi sa te blochezi in asa fel.. Dar, deh, tuturor ni se intampla

In alta ordine de idei, am revenit la 54.5, greutate de la care nu ma misc, eventual doar in jos La sala, ma duc deja de o saptamana jumate si imi place la nebunie! M-am ferit de dulciurele si rautati in ultima perioada, dar nu pot spune ca nu le-am mai cedat din cand in cand.. Deh, sunt plina de pofta, ceva mai ca o insarcinata.

Pupici!
Ana, exact asa am fost si eu saptaman asta, si am din nou 54 de kg
Deci jalnic
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]