View Single Post
  #638 (permalink)  
Vechi 28 apr 2011, 11:12:00
Alina82's Avatar
Alina82 Alina82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 42
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu-Monica17 (viata e mai frumoasa fara kg in plus)

Citat:
Anterior postat de Monica17 Vezi mesajul
Ehee sisule, exact asa gandesc si eu . Asa gandeam si inainte "Eu pot sa slabesc, dar voi tot prosti ramaneti.."
Deci nu stau eu prea mult la discutii. Acum doar ii mai ironizez cand ii vad ca se cred prea "dastepti" si cam atat. Ptietenii mei sunt aceeasi ca si inainte, desi unii s-au pierdut pe drum.. Aceia erau chiar cei in care nu aveam mare incredere.. si bine am facut .
Ideea e ca la 17 ani nu prea se pune problema de prieteni adevarati, dar nici la 20, nici la 30 oamenii nu se schimba. Aia care sunt "nimicuri" de mici asa raman ... Deci.. toti trebuie sa avem grija.
Nu zic ca eu ma izolez sau ceva, dar pur si simplu nu pun pret pe oricine. Vorbesc cu toata lumea, dar nu cred in toti... Si celui care ii spun "prieten" chiar imi e prieten. Si sunt putini aceia care au demonstrat ca nu ma judeca doar dupa corp..


Oricum, acum am altele pe cap.. si nu stau eu sa-mi bat capul cu diversi indivizi .. Sa-si vada de ale lor ca eu imi vad de ale mele.
Trebuie sa fug la scoala!

Pup o surioara frumoasa!

Din pacate Moni in ziua de azi nu se mai poate vb de prietenie la nici o varsta...f greu se mai gasesc oameni de calitate...prieteni adevarati si pe masura ce avansezi in varsta...realizezi k e mai bn sa fi amic cu toata lumea si prieten cu nimeni sau in cel mai fericit caz cu 1-2pers...probabil k odata terminata gradinitza...deja incepe sa apara minciuna..ipocrizia...rautatea...invidia...si din momentul ala nu se mai poate discuta despre prietenie adevarataPup surioara mea frumoasa...o zi usoara la scoala
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......