View Single Post
  #639 (permalink)  
Vechi 15 sep 2012, 08:39:38
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 29
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere Georgii

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul

Bravo, Georgi ! Uite ce fata harnica esti tu. Imi place foarte mult ca nu ai pretentii sa iti dea ceilalti ( rudele) bani de cheltuiala ci mai mult, muncesti tu pentru ei. Jos palaria pentru asta ! Chiar poti sa spui ca nu a trecut vara degeaba pentru tine.
Ea cum se simte? Vai, eu nu am fost niciodata operata. Mi.ar fi super frica sa stau in spital chiar si o singura zi !
Nu, nu sunt teme oficiale. De fapt aici ar fi interzis sa se dea teme dar ma rog...profesorii tot ne dau indirect sau in timpul scolii, direct Tu le.ai terminat temele tale?
In generala am reusit sa slabesc si in timpul scolii...Faceam si sport , aveam si examene, meditatii. Dar la liceu n.am facut decat sa ma ingras si nu stiu cum va fi anul asta... Sper ca mult mai bine, oricum. Imi doresc prea mult sa raman macar asa ca sa las alte lucruri sa intervina intre mine si buna mea dispozitie.
Stai linistita; inteleg ca esti ocupata But I still miss you !
Neata! Scuze de intarzierea de 1'''' de ani nu am avut mult timp de pc. Ma ierti?
Pai sa fac un rezumat de cand nu am mai intrat... au operat-o pe sora mea si este bine acum; am fost weekendul trecut in excursie in Franta, am terminat de citit cartile pe care le aveam, am fost la lucru... m'am inscris la 2 cursuri... si mai nimic, treburi pe acasa si iar am inceput orarul ala pe care il aveam inainte cu sora mea.. si dupa-amiaza la scoala daca iti aduci aminte .
Ai terminat temele sper, doar luni incepi scoala. Eu nu am avut teme pt ca la cursurile astea extrascolare nu dau asa multe . Ai mai slabit? Ce ai mai facut? Poate mai intru saptamana viitoare si mai vb! Ai grija de tne si bafta in prima zi de scoala! ( merci pt mesaj :*, si mie imi este dor de tine!)
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1972 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat