09 mar 2013, 18:29:17
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 37
Dieta: montignac-man
Date: 163cm, 69.7kg
Mesaje: 2.697
Aprecieri acordate: 1.774
Am fost apreciat(a) de 3.227 ori in 1.132 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
am facut conopida la cuptor.....m-am indragostit.
m-am luat dupa vreo 2-3 retete de aici, si le-am adaptat la ce am avut in casa.
deci sa va zic:
Conopida la cuptor
am pus intr-un vas termorezistent o conopida spalata bine si desfacuta in bucatele, 5 copanele de pui, si 2 rosioare taiate felute si jumate de cana de apa
am pus sare, cimbru uscat, boia de ardei, le-am acoperit cu folie, le-am dat la cuptor
teoretic dupa reteta, carnea si conopiida ar fi trebuit sa lase zeama si sa se patrunda toate, sa se inmoaie conopida
surpriza, dupa 1 ora, conopida mea tot tare, carnea usor mai moale.
le-am sropit cu ulei de masline, le-am mai lasat acoperite vreo 15 min, am vazut ca nu-i treaba cu ele, asa ca am luat copanele in alta tava, le-am dat in cuptor la rumenit, iar pentru conopida am batut 3 oua, am turnat jumate de cutie de smantana pentru gatit si am turnat amestecul in tava, apoi am presarat si o mana de cascaval ras.
dat inapoi la cuptor, lasat sa se rumeneasca, intors si pe partea cealalta, si mai lasat 5 minute la cuptor. si gata....
concluzia....opariti conopida, o puteti da la cuptor cu oua si smantana si cascaval, si e super super buna
|