View Single Post
  #647 (permalink)  
Vechi 06 mai 2009, 23:02:58
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 36
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Concurs "ne pregatim pentru vara..."

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
da, asa e Roxana, stau mai mult la bucatarie, adica cu gatitul....
Eu le pun simplu acolo le acopar cu niste piept de pui, mai pun rosii si ardei deasupra si nu acopar vasul, iese ca la gratar.

Si eu ar trebui sa mai fac niste cumparaturi, dar aseara am auzit ca stiri ca s-au scumpit fructele si legumele cu 30% bai, ne termina astia, parca special, sa mancam eugenii si ce mai e acolo ieftin si de proasta calitate, sa devenim obezi si dupa ne ametesc cu pastile minune... numai scheme de profit....

Bine ca ai aruncat-o, altfel stii ca o ai in casa si nu te lasi pana nu o papi, sub pretextul de a nu te mai ispiti, am mancat-o si gata, de maine tin dieta.... suna cunoscut.

Pai eu cand am ajuns acasa si am vazut aici la piata in cartier merele goldan 75 de mii pe kg am zis k nu i adv iar a 2 zi am fost la piata centrala acolo am gasit la 35 de mii merele,rosi 75 mii,castraveti 45....nu stiu cum poate un om dintr un salariu normal sa mai tina si regim
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2482 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1965 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1966 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]