View Single Post
  #6538 (permalink)  
Vechi 17 ian 2013, 10:27:52
rommyna's Avatar
rommyna rommyna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: kind of stil de viata sanatos
Date: 150cm, 68kg
Mesaje: 5.544
Aprecieri acordate: 4.292
Am fost apreciat(a) de 3.392 ori in 1.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (V)

Citat:
Anterior postat de mutulica Vezi mesajul
...cam asta a fost viata mea pe scurt....
tu ce mai faci draga mea?
un mic rezumat despre ce s-a mai intimpla in viata ta?
Mai, dar ce viata tumultuoasa ai avut!!! Imi pare rau ca a fost atata agitatie si s-au intamplat lucruri nu foarte fericite. Si imi vine sa te bat fiindca ai racit...sicer Mereu te imbolnavesti de ceva..cred ca nu ai suficienta grija de tine.

Viata mea...nu stiu ce ai mai citit...in noiembrie mi-am luat casuta si am mers la o conferinta internationala , apoi lucrurile s-au mai linistit in viata mea in decembrie. M-am bucurat de sarbatori alaturi de cei dragi mie, Craciunul l-am facut in casa noua cu sot, iar Revelion acasa la parinti...nimic spectaculos.

La munca am din ce in ce mai multa treba, dar si multe responsabilitati. Numai ca munca imi este usor-usor rasplatita. Mi-a spus seful ca ma va pune peste un proiect mai mare responsabila. Asta inseamna si multa munca, dar si o sansa extraordinara. O sa vad cum le imbin cu viata personala-ne bate gandul sa facem un bebe...that's the big news, dar nu ne-am pus inca pe treaba

In rest...nimic spectaculos. Dupa sarbatorile de iarna am pus si eu vreo 2 kg, dar incerc sa le dau jos acum...este un topic/concurs de slabit...daca te intereseaza Din ciclul "S-au dus sarbatorile, toate suntem rotunde"!"

Te pup!
__________________
Jurnal Romina
“People are just as happy as they make up their minds to be.” ― Abraham Lincoln