View Single Post
  #654 (permalink)  
Vechi 07 mai 2009, 09:10:30
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Concurs "ne pregatim pentru vara..."

Si eu ma mir cum de am ajuns la greutatea asta; mai aveam putin si atingeam 80kg; cum oare de se depune asa de usor. Anul trecut atinsesem cel mai mult 68-69kg si apoi slabisem cu nunta fara sa vreau pana la 65kg; anul asta am mai pus vreo 10-12 kg; ma sperii si eu cat de repede se pot depune kg-le astea. Ce-i drept mancam seara tarziu desi in timpul zilei abia daca aveam timp sa ciugulesc; la mine chiar conteaza cu nemancatul dupa orele 18.00. Mai bine mananc in timpul zilei bine si seara nimic.

Felicitari zambareata! Si eu abia astept sa ma cantaresc luni si stiu ca daca voi avea si eu cu macar un kg in minus tot ma face sa merg mai departe cu mai multa incredere; dar cand vad ca nu slabesc deloc parca ma deprima si mai tare. Oricum, saptamana asta, zic eu, ca am fost si mai ambitioasa decat sapt trecuta desi a trecut deja un weekend fara dulciuri si mai ales ca am fost la parintii mei si de obicei luam prajituri sau mancam destul de mult iar acum am rezistat tentatiilor si nu am luat; ba chiar am facut miscare. E important deoarece a doua zi cand ma trezesc nu mai am acel sentiment de vinovatie cum ca iar am dat gres si nu o sa reusesc sa mai slabesc niciodata.

Ceea ce e important aici pe forum e ca ma ajuta destul de mult si nici nu ma infometez. Ne sustinem reciproc. As vrea ca pana la sfarsitul lui iunie sa am cu 10 kg mai putin. M-am ingrijorat f tare cand am vazut ca nici nu mai pot sa-mi inchid fermoarul la pantalonii mei scurti (singurii care imi erau largi anul trecut).Cred ca fata mea avea toate culorile posibile in momentul ala. Mi s-a facut rau ....eu incepeam sa seman cu o .
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]