View Single Post
  #6643 (permalink)  
Vechi 18 dec 2011, 14:05:27
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (II)

Eu nu voi fi la mine acasa, voi merge la mama si deja m-am certat cu ea. Am incercat sa o conving sa nu faca 5 feluri de prajituri pentru ca nu are cine sa le manance, dar nu am cu cine discuta. Vine cu scuza ca o data pe an e Craciunul si nu avem cum sa nu mancam...zau daca inteleg mentalitatea romanului ca de sarbatori este necesar sa mancam ca spartii.... i-am spus mamei ca voi manca de Craciun o felie de tort, dar nu voi manca ca sparta de 22 pana pe 27....nu ai cu cine discuta

M-a certat pentru ca din punctul ei de vedere nu mananc cum trebuie, ca am luat-o pe un drum gresit ca vreau sa mananc doar carne degresata si ca vreau sa evit grasimile din carne.... Ea nu mananca chestii prajite, dar ii place ca atunci cand face mancare sa puna o lingurita de faina ca sa se intareasca putin sosul, ii place gratarul sa fie din carne cu putina grasime, sa nu fie carne degresata.... nu vrea sa auda de fructoza, a gasit la mine cand a venit si a zis ca nu e buna de nimic, in schimb foloseste zaharina....cum sa o fac sa inteleaga ca nu este ok ce face?
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]