View Single Post
  #665 (permalink)  
Vechi 11 aug 2010, 19:44:47
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IV

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
pup eu canadianca mea!! Da..vazui..da am pus cam 7 bucati in tot aluatul respectiv. si mi-au iesit 14 batoane!! acu' o fi rau nu o fi..data viitoar enu mai pun asa de multe. Am sa le fac cu capsuni. Mi-au placut cel mai mult cu capsuni tocate!!

ahh eu plec si pe 19 sunt inapoi. Scurt, scurt..plus ca..siiigur imi fac loc si scriu ceva. Iau laptopul cu mine..(sincer as lua si cantarul..dar imi e sa nu ma opreasca mama acolo zicand ca m-o tampit canada asta de tot!!! )
tare..iti fura pasaportul ca sa te tina acoloBuna ideea cu capsunile, dar aici nu se mai gasesc..Eu azi ma pus si mere ca sa nu pun multe prune, au iesit delicioase..data viitoare incerc numa cu mere, da de cele golden dulci dulcisi scortisoara, o sa iasa ca strudelul(sper)
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]