View Single Post
  #6663 (permalink)  
Vechi 05 mar 2012, 09:16:05
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul

Mie mi se pare ca scumpa ta soacra cauta sa lungeasca momentul mutarii voastre.
La noi o problema o reprezinta chiria, dar am zis ca ne-o vom asuma. Ai lui sunt mai receptivi pt ca pana la urma am ales sa ne mutam alaturi de ei si nu de ai mei!
Iar cu ai mei chiar nu ai ce discuta!!! Ma rog, cu mama ca tata e prea aerian. Cat timp mama a fost plecata anul trecut la soramea, cam 5-6 luni, toti banii mei au intrat in casa. Nu am reusit sa mai strang nimic. Mama e nu conservatoare in idei, e foarte deschisa, dar si foarte zgarcita!!!ea zice ca face totul pt casa....ok, dar totusi am o varsta, si consider ca trebuie sa imi vad si eu de viata mea de acum, nu doar de a lor, atat timp cat inca se descurca din punct de vedere al sanatatii, si chiar financiar daca ar fi chibzuiti si ar renunta la anumite placeri precum tigarile care stim si noi cat de scumpe-s ...
A, pai eu mi-am dat seama ca trage de timp pentru a mana cat poate mutarea.De parca ne-am muta pe marte!Dar sta la 1 min departare de mine, sta in diagonala blocului meu,so.....
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta cu parintii, sincer...Eu slava Domnului, am avut parte de niste parinti...jos palaria.Chiar n am cuvinte pentru ei, nemaipomeniti!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]