View Single Post
  #6681 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 09:39:56
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

[QUOTE=Fulguta;189734]O sa intri cat de curand in ei !
Vorba ta Aly sa stii ca multumirea sufleteasca este totul pentru mine,cand vad ce se bucura de tot ce fac ma refer la cumnatica si al meu ,parca nu mai imi trebuie nimic !
Sa stii ca am emotii cu injectia,ca trebuie sa repet toate analizele iar sa vedem daca mai au efect sa nu se obisnuiasca corpul cu ele...si sa nu se mai fii agravat ! O sa se vada pe radiografii...Atunci doctorii de acolo au zis ca daca nu ma operez atunci , in maxim 2 ani o sa ma plimb in carucior ca o sa-mi preseze pe nervii de la picioare,dar eu nu cred nimic.si uite ca au trecut 3 si ceva si tot pe picioare sunt ! Si o sa mai fiu ca sunt Femeia fantastica ! Asa imi zic prietenele cumnatei mele cand jucam remy ! Ca nu stau locului deloc cand jucam,cand arunc scrumierele si le spal,cand le aduc cate un suc....asa sunt eu nebunatica ! Si imi place sa fiu asa !


Iti tinem pumnii Fulgusor si suntem cu gandul tot timpul la tine,sa sti asta.Aia astept sa scapi si tu de injectia asta si sa fi bine.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]