Subiect: Jurnal B. Keto
View Single Post
  #67 (permalink)  
Vechi 13 apr 2016, 16:57:28
lumy5's Avatar
lumy5 lumy5 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: personalizata,South Beach
Date: 175cm, 75kg
Mesaje: 503
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 19 mesaje
Implicit Re: Jurnal B. Keto

Multumesc, am nevoie de motivatie si de succes .
In casa, doar eu sunt cu cantarul dupa mine, doar eu nu mananc aia sau aia, si am chestii "dubioase" prin frigider de care n-au voie sa se atinga
Mi-ar fi mai usor daca am fi macar 2... asta e.

Pe mine in primele zile ma apuca o foame necontrolata (si nefondata), apoi sper sa fie ok, cum ai spus si tu-senzatia de foame scade in timp.

Cu dulciurile nu stiu cum o sa fac. e un paradox.ceaiul si cafeaua mereu le beau neindulcite, dar o ciocolata mereu e binevenita
M-am aprovizionat cu kandia 85%,dar e ingrozitor de amara.cu prima ocazie o sa iau heidi, e incomparabil mai buna la gust.
De asemenea, trebuie sa am grija ca am tendinta sa mananc prea mult. Mai ales ca am un program haotic.
Sapt. viitoare vreau sa imi mai cumpar diverse (mixuri, faina de diverse,nuci si alune) sa pot sa pregatesc chestii mai variate, inclusiv dulciuri




Citat:
Anterior postat de Bertie Vezi mesajul
Buna!
Ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit motivatia, dar nu uita cel mai important este sa o pastrezi la un nivel ridicat. Iti voi ura, intai, succes!

De simtit ma simt foarte bine, nicio stare de greata, durere de vreun fel sau ameteli, nicio stare care vine cu alte diete la pachet. Dulciuri mananc doar cum ai zis si tu magiunu acela de Topoloveni, care desi are fructoza, compenseaza prin cantitatea de fibre si ca sa zic asa, este un mic compromis care mie mi se pare benefic; nu ma face sa ma simt vinovata. Plus ca am descoperit ciocolata neagra, care inainte nu imi placea, iar acum nu imi lipseste de pe birou.

Am calculat inca dinainte sa ma apuc de dieta, toate chestiile posibile, necesaru de orice (le gasesti in prima pagina a jurnalului). Este bine sa le stii, este bine sa te incadrezi in ele pentru a fi sigura ca dieta functioneaza. Chestia cu caloriile devine relativa cu timpul, doarece nu iti mai este la fel de foame si doar nu esti nebun sa zici: ,,Nu am manacat astazi 1600 de calorii, hai sa mai bag in mine, desi nu imi este foame". Chestia asta nu o vei face. Sunt zile si zile cu caloriile, mai multe, mai putine, dar nu trebuie sa te panicheze atat de rau.
Cel mai important este sa pastrezi proportiile in felul urmator: intotdeauna sa ai mai multe grasimi consumate decat proteine si carbohidratii la maxim 30-35g! Eu de exemplu cresc aportu de grasimi din gustari, mi se pare mai simplu.

Cantaresc din ochi tot ce mananac exact cum a zis si Axenya. Gasesti pe net cat cantareste o lingurita/lingura de seminte de exemplu sau cat cantareste o rosie medie etc.
In aceasta dieta doar inceputul este greu, pana se adapteaza corpul si mintea, apoi toate vin de la sine.
__________________
Where there's a will, there's a way


Jurnalul meu
-> http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eusi-8905.html
lumy5, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]