View Single Post
  #673 (permalink)  
Vechi 22 mai 2014, 07:10:56
silviadm's Avatar
silviadm silviadm este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 30 mai 2011
Locaţie: bacau, Italia
Vârsta: 34
Dieta: personalizata/hipocalorica
Date: 164cm, 55kg
Mesaje: 3.744
Aprecieri acordate: 619
Am fost apreciat(a) de 763 ori in 553 mesaje
Implicit Re: Sa ne pregatim pentru costumul de baie - concurs de slabit vara 2014

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul
Silvia mie mi-au iesit 165 d eminute la sport din ce ai trecut tu in calculator.. Am vazut intr-o zi mers pas vioi 60 d emin.. Mersul pe jos nu se pune ca si sport..
Sau poate ai facutg banda, mers vioi?

Apropo de faptul ca te plangi ca nu se misca dl cantar.. Parerea mea e ca ar trebui sa schimbi exercitiile.. banda si bicileta stationara se pare ca nu mai functioneaza la tine deci e timpul sa dai un boost metabolismulu.. Iti recomand sa faci intervale pe banda, gen 30 de sec la viteza mare de loa 12km/h in sus, urmate de 30 de sec de mers la viteza 6 km/h sau 7 km/h.. Si alternezi asa timp de 20 d emin.. E mult mai eficient decat sa stai pe banca o ora la viteza mai mica..
Sau incearca si aparetele de fitness, banuiesc ca sunt la sala unde te duci tu.. Fa si forta ca ajuta mult la slabit.. Poti ruga un antrenor sa iti arate cum sa lucrezi la aparata, sau sa iti arate tipuri de exercitii cu greutati, cat poti tu duce..
Claudel mersi pt sfaturi ....min bagale acolo iapp stii u cate! sczati ca fac atatea greseli nici nu am mai citit ce anume facusem
sa zic de sala ...eh abia acum incep sa relationez pe acolo sa zicem...si fac si cu aparate...greutati nu ma bag acum
mai este un program lunea si miercurea care face box ceva genu vreo ora ...mama acolo fain abia am aflato s merg...
nu bag fiecare minutel in plus de ceea ce fac la sala stau 1hjum pe acolo nah fac pe reprize,ca sunt varza...ce fac continu e pe banda care mai munt de 10km/h nu pot. in acele 30 fac din ce in ce mai rapid,stiu ca banda e eficienta si nu bicicleta ...am cam abandonat sapt asta bicicletaSeara am facut 20 min pe banda 9km/h+aparate pt pbrate piciare si fund vreo jum de ora am facut + abdomene in mai multe feluri am retinut ce fac cu tipul de la aerobica
__________________
jurnal-silviadm
silviadm, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1932 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1415 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1674 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat