View Single Post
  #673 (permalink)  
Vechi 04 nov 2010, 21:30:27
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Aussie_girl e...HOTARATA..va pierde kilogramele in plus...

am fost la doctor..doctorita e o scumpica..a zis ca e totul sanatos (asa la ochiul liber si pipaire) a luat ceva testari de acolo..asa ca rezultatele in cateva zile vin!

acum o sa vedem..pana atunci m-am lecuit de cautat pe internet.

Emy..oofff eu sunt ca al tau fata mea..ceva de speriat..Nu v-am zis ca acum cativa ani cand eram studenta aici in canada, aveam bebelus micutel, si inca o pustoaica de 5 ani..si lucram si diminetile cateva ore..ajunsesem intr-un hal de oboseala..crunta..si imi tremura corpul..mainile.. Eiii , dupa cercetari "adanci" online m-am dus la nene doc si i-am spus clar s anu se mai oboseasca cu diagnosticul ca eu stiu ce am.."am parkinson..si gata"!! .. ce sa va zic..?!? ca omul mi-a spus ca imi da niste anitdepresante..?!?!? in fine..deci, pana vin rezultatele..nu mai controlez nica!!

Ralu..da mami, in curand ma mai maturizez oleaca.. mama ma-sii..trece timpul ca nebunul!! Treceeeee...si-mi dau seama doar cand imi vad copiii crescand..si spun..wow..!!! ..deci, pe 5..

aseara am fost la gym..sa ma fi vazut dupa-aia cu hainutele de schimb.,..imediat, imediat..nu am mai sta tuda nici o secunda!! Ce sa facem..invata omul dandu-se cu capul de pereti.

va pup pe toate si va urez o seara placuta!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].