View Single Post
  #6797 (permalink)  
Vechi 22 dec 2011, 17:28:19
pop corina's Avatar
pop corina pop corina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2011
Locaţie: SPANIA, Romania
Vârsta: 45
Dieta: multe fibre legume si proteine
Date: 154cm, 55kg
Mesaje: 119
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (II)

Citat:
Anterior postat de jess Vezi mesajul
nu toti nutritionistii sunt nutritionisti. cunosc si eu o doamna careia medicul nutritionist i-a dat pastile si i-a spus sa nu manince 10 zile,pai asta e sanatos? ce fel de medic e asta? normal ca a slabit,dar sa vedeti dupa ce a terminat pastilele cat de "frumoasa" s-a facut doamna,ca a pus totul la loc de indata. Apoi anul asta a fost din nou la el,de data asta i-a spus sa faca foame 2 sau 3 zile pe saptamana,ma ingrozesc cand aud asa prostii. Eu nu cred ca e bine sa te expui unui asemenea risc. De prin clasa a 8-a ma chinui cu regimuri prostesti care nu au facut decat sa-mi incetineasca cresterea si metabolismul,multa minte mi-a lipsit! si bine ca am dat de slabute.ro , ca de nu, de mult ajungeam cine stie pe ce lume
Medicii propun infometearea,pastilele ca sa ai rezultate vizibile si sa crezi ca domnu in cauza e o minune care te va scapa de kg in plus,vor numai banii,nu se gandesc la sanatatea noastra.
Sint de acord cu tine! Acei dr . ca sa ii numim cumva nu se gindesc la sanatatea oamenilor ,cind dau astfel de sfaturi cred ca nici macar nu se aud ce vorbesc! Sa slabesti asa mult e o nebunie si sint sigura ca acele kg pierdute rapid prin infometare o sa le recuperezi fffff repede!SPORT si MINCAT SANATOS!!!!!!!!
pop corina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1751 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1234 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 KG kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1235 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]