View Single Post
  #680 (permalink)  
Vechi 05 nov 2010, 18:21:38
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Aussie_girl e...HOTARATA..va pierde kilogramele in plus...

Fetele mele va pup!!

Oana..da femeie..m-am gandit eu ca economisesc apa si curent electric..deci..am uscat timp de cam 3 saptamani hainele de gym pe mine!! E drept ca operatiunea dura cam mult..asa intre 2 si 3 ore..dar hellooo economicos total!! Mda..acu' nu ma intreba daca le puneam cumva pe mine a doua zi..normal ca da..in fact..nici nu le mai scoteam..dormeam asa.. oofff...

Fetelor..vreau sa va spun..fiica-mea..s-a cantarit aseara (c amiercuri nu a indraznit pentru ca era la ciclu)..dar aseara nu a mai rezistat si mi-a spus ca avea 64.2KG!!! Fetele mele..asta este extraordinar. Oare v-am spus ca si la pielicica se vede super bine?? (avea celulita..uff la 17 ani)

DECI, SCUMPELOR..TOSCA RENO ESTE EXCELENTA!!

Am s aincerc sa va mai scriu prin weekend din cartea ei. Mai cititi si pe la Sand..ca si ea a cumparat cartea..dar in mare am sa va scriu aici. Toate cele care sunteti interesate sa ma intrebati si va spun. Eu d eluni incep asa cuminte cum sunt cu Luiza. Uite ce a papat Luiza azi..ca eu..(nu va spun!!!)...E ziua mea..si am inceput sa sarbatoresc de ieri..si o sa fie pana duminica..deh..multe prietene si s-au impartit pe zile. Cele de aseara m-au dus la un restaurant italiensesc..absolut suuper si apoi am mers la fashion show!!

asa..meniul Luizei:

7:00 - apa calda cu lamaie
7:30 -un shake din: lapte 1%, almond butter o lingura, 80gr ovaz uscat, 2 linguri de seminte in, 2 linguri germeni de grau, o banana, cateva bucati mango inghetate, un cap de protein powder.
10:30 - un mar, o punguta mica cu: un cubulet ciocolata neagra 85% cacao, cateva nuci si cateva migdale
12:30 - o cutie de tuna amestecata cu 3 linguri de salsa (un fel de amestec cum puneau bunicile nostre pe vremuri la borca: rosii, ardei, patrunjel..etc), si 10 crackers din orez brun
17:30 - 2 linguri de branza de vaci amestecate cu sare, piper si marar

..seara nu stiu ce am sa-i dau..I-am promis, ca la 3 saptamani de la dieta am sa o las de ziua mea sa manance o feliuta de tort!! deci..asta va fi!!

va pup si vorbim!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].