![Vechi](images/crastel/statusicon/post_old.gif)
25 ian 2012, 14:37:20
|
![TinAlexa's Avatar](customavatars/avatar6383_6.gif) |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 49
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
|
|
Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X
Oana chiar ma gindeam eu cum de iti place pireul de brocoli cu ulei de masline ca pe mina ma apucat ceva uite mie imi place pireul conopida brocoli si nu mai pun ulei decit condimentez, merge super pe linga somon
Citat:
Anterior postat de g3orgyka
Buna fetelor.De trei zile tin si eu aceasta dieta si sper sa o pot duce pana la cap-at.
|
Noi iti dam mina tu tine-te bine dupa noi ca o sa poti
Citat:
Anterior postat de rodirodi
Fetelor ati scris mult decand nu am reusit sa mai intru, va doresc la toate spor la slabit si cu voi prind si eu mai mult curaj, va citesc meniul zilnic si ma inspir si eu, ca uneori e tare dificil la ce mai mananc. Voi cum procedati, va faceti meniul dinainte pe o sapt, sau cum, as avea si eu nevoie de idei, eu am inceput sa-mi portionez piept de pui si peste sa pun in congelator cam cat mananc odata dar tot nu reusesc sa tin perfect..... astept idei de la voi ......... cum va descurcati sa tineti voi dieta si sa faceti ptr restul familiei alta mancare.....
|
Eu imi aleg o zi pe saptamina unde gatesc mai multe retete Monti ca sa pot combina in timpul saptamini, dar sa intimplat ca in timpul saptamini sa imi fie pofta de ceva, il pregatesc in ziua respectiva,iar la familie gatesc aproape zilnic, asta este i-am invatat prost.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2325 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1808 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1292 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|