View Single Post
  #684 (permalink)  
Vechi 25 ian 2012, 14:37:20
TinAlexa's Avatar
TinAlexa TinAlexa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 49
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de oanamagdalena Vezi mesajul

Azi am facut supa iar si am pus zeama de lamaie la sfarsit in toata compozitia,nu in farfurie ca data trecuta...Iese un deliciu!
La piureul de brocoli facut azi am adaugat zeama de lamaie ceva mai multa si uleiul de masline mai fara zgarcenie si a iesit muuuuult mai gustos fata de ieri,desi ieri mi se paruse gustos,azi a iesit absolut DELICIOS!!!Deci conteaza si cantitatea de ulei de masline si de zeama de lamaie.
Oana chiar ma gindeam eu cum de iti place pireul de brocoli cu ulei de masline ca pe mina ma apucat ceva uite mie imi place pireul conopida brocoli si nu mai pun ulei decit condimentez, merge super pe linga somon

Citat:
Anterior postat de g3orgyka Vezi mesajul
Buna fetelor.De trei zile tin si eu aceasta dieta si sper sa o pot duce pana la cap-at.
Noi iti dam mina tu tine-te bine dupa noi ca o sa poti

Citat:
Anterior postat de rodirodi Vezi mesajul
Fetelor ati scris mult decand nu am reusit sa mai intru, va doresc la toate spor la slabit si cu voi prind si eu mai mult curaj, va citesc meniul zilnic si ma inspir si eu, ca uneori e tare dificil la ce mai mananc. Voi cum procedati, va faceti meniul dinainte pe o sapt, sau cum, as avea si eu nevoie de idei, eu am inceput sa-mi portionez piept de pui si peste sa pun in congelator cam cat mananc odata dar tot nu reusesc sa tin perfect..... astept idei de la voi ......... cum va descurcati sa tineti voi dieta si sa faceti ptr restul familiei alta mancare.....
Eu imi aleg o zi pe saptamina unde gatesc mai multe retete Monti ca sa pot combina in timpul saptamini, dar sa intimplat ca in timpul saptamini sa imi fie pofta de ceva, il pregatesc in ziua respectiva,iar la familie gatesc aproape zilnic, asta este i-am invatat prost.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2325 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1808 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1292 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat