View Single Post
  #687 (permalink)  
Vechi 08 nov 2010, 19:52:39
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Aussie_girl e...HOTARATA..va pierde kilogramele in plus...

Slabutooo m-ai lasat masca..dar si zambind!!! Wow..cum as putea sa interpretez visul tau?? Nu stiu..doar iti povestesc ceva:

Ieri am fost in parc cu baietelul meu si m-am intalnit si cu alte cateva prietene care erau cu copii lor. Una din ele mai avea un baietel pe nume Theodor si mi-a spus ca este un prieten al copilului ei. Mai tarziu, m-a intrebat daca dorersc sa trec cu ea sa il lase pe baietel acasa. Am acceptat..si am mers. Am oprit masinile in fata unei case superbe..veche, cu o arhitectura interesanta. Am gandit imediat ca e o casa de milione de dolari...si asa si era. Nu am intrebat nimic despre familie..de obicei sunt curioasa..nu ieri. Am sunat la usa si ne-a deschis usa un barbat inalt mai in varsta cu un zambet laaarg! Am aflat mai apoi povestea" el iranian..ea libaneza..el 70 ea 60..cu un copilas de 10 ani infiat din Romania. Theodor..era infiat din Romania. A fost o discutie interesanta si m-a lasat cu goluri in stomac...Theodor are ochii verzi..identici cu ai mei, si eu am spus in ce orasel din tara am fost nascuta...Oamenii cu ochii mariti mi-au spus ca acolo e nascut si puiul lor!! S-au lipit de mine si m-au invadat cu intrebari..nu stiau cu ce sa ma serveasca si incercau sa afle..mai multe despre mine de parca intre mine si copilul lor era o legatura..si automat ar fi fost o legatura si cu ei. La sfarsit, tipul, care este un doctor/researcher renumit (in universitatea in care eu lucrez..dealtfel..deci o alta mare coincidenta) m-a strans in brate si mi-a spus: "you are familly!"...

am fost agitata toata seara de ieri..si acum vin si citesc ce tu imi scrii despre visul tau!!

wow...uimitor!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].