View Single Post
  #69 (permalink)  
Vechi 12 mai 2010, 07:33:47
andreea30's Avatar
andreea30 andreea30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mai 2010
Locaţie: Targu-Mures, Romania
Vârsta: 44
Date: 165cm, 85kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc sanatos si sa imi schimb metabolismul

Citat:
Anterior postat de Codri Vezi mesajul
Eu am uitat sa va zic ca am zile in care simt ca sunt mai supla, la abdomen ma refer, dar am si zile in care ma simt ca o gogosica umflata si Doamne tare rau mai este cand ma vad in oglinda.
Am incercat sa mananc doar salate si atunci am avut rezultate mai bune, dar sincer, nu-mi prea plac salatele. N-am nici o satisfactie sa mananc doar o salata.Cred insa ca daca as reusi sa ma opresc din orice rontaiala de la ora 18, as obtine ceva rezultate. Eu insa intr-o zi pot in alta zi nu mai respect regula asta si uite asa stau pe loc la kilograme...Poate totusi imi lipeste ambitia sau grijile de fiecare zi ma influenteaza si nu mai sunt atenta la ceea ce trebuie facut sa slabesc.
Eu sunt impreisonata de ce ai zis Andreea ca mananci tu intr-o zi...Mi se pare foarte putin. La parnz doar o supa vegetala...hmmm...si la 18 ce mai mananci? E interesant de stiut.
Buna Codri! Stiu ca este foarte putin cat mananc intr-o zi dar din cauza serviciului nu pot atfel...stiu ca nu ar trebui sa obisnuiesc asa organismul ca dupa aceea daca mananc mai mult cumva se pun la loc kilogramele dar eu vreau sa-mi schimb stilul de viata cu totul: incepand de la mancare, miscare, metabolism etc....eu vreau sa slabesc si apoi sa ma mentin...nu mai vreau sa fiu grasa( chiar daca toat lumea imi spune ca sunt foarte frumoasa nu ma intereseaza), cred ca ceva mai slaba as fi si mai frumoasa

Haideti fetelor ca se poate!!!!!
andreea30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 776 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]