View Single Post
  #691 (permalink)  
Vechi 12 apr 2012, 04:14:42
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Chriselle - De vorba cu Mr. J

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Ah, pentru mine e chiar bine ca e miercuri cu cat mai departe de pacatele alimentare cu atat mai bine De abia astept sa va aud pe voi fetele cum v-ati descurcat de Paste Eu clar am cazut in capcana Dar imi revin. Ah, as manca numai legume acum. Daca mai vad vreo mancare grasa cred ca lesin.
Tu ce mai faci? Cum a fost la ai tai?
Buna, Chris!Eu sunt convinsa ca voi trece cu bine de data asta de Pasti SUnt increzatoare ca stiu sa spun stop cand trebuie si ca o sa ma mentin.Am de gand ca in ziua de Pasti sa nu depasesc 2000 de calorii, sunt multe stiu,dar sunt putine daca stai sa te gandesti cate preparate am eu si cat ar trebui s amananc din fiecare pt a ma incadra in nr.asta Duminica imi pica liber la sport deci ma bucur si de odihna dupa serviciu,iar de luni,desi tot sarbatoare e, reiau sportul,de urgenta!

La parinti am fost in weekend, de florii.Tare bine a fost...As mai fi ramas, dragii de ei, au incercat sa imi fac toate poftele, pacat ca eu ii tot refuzamAm stat de vorba destul de mult, am petrecut timp impreuna, acum o sa ii vad dupa Pasti, pe 19-20,cand voi fi libera
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]