View Single Post
  #6938 (permalink)  
Vechi 29 iul 2010, 14:34:28
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
Buna,Mira de cind nu te-am vizitat da nush ce mi-a pierit gustul de dieta ultimul timp,mananc iar mult am 55,5 kg dar pe parcusul zilei ma simt mereu balonata si umflata plus ca mereu am tensiunea scazuta si nici un deget nu pot misca,am mereu slabiciuni,nush ce sa mai fac s-o ridic ca nici cafeaua nu ma ajuta..is indragostita de un baiat cu care nu am mari sanse sa fiu din nou ca am facut o greseala,m-am intinit oleak cu un prieten de-al lui,desi eu nu stiam de la inceput ca-s prieteni,acum m-am despartit,nu-s cu nimeni dar il vreau inapoi pe primul dar a a suferit mult cind eram cu prietenul lui si inca orgoliul nu-l lasa sa ma ierte acum,desi nici n-am cerut iertare,i-am zis pur si simplu ca-l mai plac da tu ce mai faci?
Hmm pai si daca il iubesti de ce ai iesit cu altul Nu conteaza ca e prieten sau nu:p
Daca te simti slabita te sfatuiesc sa mergi la mediu,nu este bine sa te simti asa.. Eu pe la sf luni lu august merg sa-mi fac analizele. Nici eu nu am stari prea bune. Cate-o data ma simt ametita sau slabita. Trebuie sa mananc multe vitamine(fructe,legume).
Daca il iubesti cu adevarat spune-i ca iti pare rau si ca ai gresit fara intentie.

Eu sunt pe acasa,ma jos sims si mai intru pe site sa vad ce mai faceti. Am senzatio tot sa pap ceva.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]