View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 10 apr 2013, 08:31:31
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere-Lauragirl

Citat:
Anterior postat de Lauragirl Vezi mesajul
Te referi la caloriile consumate sau cele ingerate?Pe ambele le calculez aici pe site,doar cand sunt plecata si nu am posibilitatea verific cate am consumat ma mai uit pe eticheta si estimez eu cam cate calorii ar fi...Ma bucur ca mi-ai spus de chestia cu cardio si pilates pentru ca asta era si intentia mea,nu sa mai slabesc ci sa-mi sculptez frumos muschiiLa combinatiile alimentare nu am avut tare multe probleme,adica la pranz deobicei imi faceam un sandwich din paine neagra,ranza slaba de vaca si ceva legume si totul era ok dupa^^Partea dificila e ca nu mai stiu ce mancaruri sa fac pentru ca as vrea sa variez umpic alimentatia,adica sa nu mananc 3 zile la rand acelasi lucru,am citit ca nu e bine pentru organism si ca te-ar ingrasa Nustiu ce sa zic daca e adevarat sau nu,dar cum spuneai si tu cu combinatiile alimentare sunt afirmatii si pro si contra.Inca un lucru sa te mai intreb,tu cam cand faci sport si ce programe iti plac si spui tu ca dau rezultate?
MD:urda+o lingurita stafida+o lingurita dulceata
La cele ingerate Acum tot 1500 mananci?
Da, e bine sa variezi cat mai multe mancarurile si ca sa te mentii motivata sa mananci sanatos. Asa, cand incerci ceva nou esti nerabdatoare sa vezi cum va iesi. Poti sa gasesti muulte retete pe site Retete dietetice
De obicei fac sport seara, de pe la 6...E mai bine sa faci dimineata, dar cum eu am mai mare randament seara, prefer sa.l fac atunci.
Totusi, cand merg la sala ma duc in timpul zilei. Iar cand nu, fac acasa diverse programe...Insanity, Hip Hop Abs, Les Mills, POP Pilates ...Le alternez pe cat pot.
Hm...Sincer chiar nu stiu care dintre ele da cele mai bune rezultate, dar te asigur ca toate sunt eficiente atata timp cat le combini cu alimentatia sanatoasa
Răspuns cu citat