View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 26 iun 2013, 08:51:09
oanizbani's Avatar
oanizbani oanizbani este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 apr 2012
Locaţie: madrid, Spania
Vârsta: 34
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 58kg
Mesaje: 123
Aprecieri acordate: 43
Am fost apreciat(a) de 74 ori in 51 mesaje
Implicit Re: Jurnal mentinere si tonifiere! Bellajane (Ioana)

Citat:
Anterior postat de bellajane Vezi mesajul


Multumesc de vizita!

Poi orice sfat este bun venit! Tu ce faci mai exact? Urmezi si o dieta anume?
Vad ca ai slabit f mult, Felicitari, tine-o tot asa!

eu sunt dependenta de dulciuri, nu pot sa mananc ceea ce nu-mi place si nu prea imi plac salatele si carnea la gratar asa ca mi-am facut un plan de dieta in care sa mananc 5 mese/zi cu bun simt...imi cantaresc mancarea vizual si caut sa fie cat mai sanatos si rezonabil ca si cantitate. in principiu dimineata caut energie (vezi meniu din jurnal), prima gustare dulcere, pranzul mancare k tot omu si spre seara meniu mai saracacios sa zic asa....in ceea ce priveste sportul am 3 zile/sapt (luni, miercuri, vineri) in care fac exercitii de tonifiere (luni piept + spate + umeri, miercuri biceps + triceps, vineri picioare + fund + talie) + cate 1 ora de cardio (aparate/spining/aerolatino da ala nu prea imi place si il evit....in principiu clase colective de cardio) iar marti si joi ptr a-mi odihni corpul fac doar 1 ora de innot (aquagym + jocuri sau ture de bazin).

la exercitiile de tonifiere sunt foarte importante antrenamentele cu greutati dar nu foarte mari, ideea este sa folosesti o greutate care iti permite sa faci cel putin 3 serii a cate 12-15 repetari pentru ca o greutate mai mare iti poate afecta incheieturile si masa musculara se umfla iar kg cresc...daca folosesti greutati mici vei obtine doar forta si un muschi bine conturat + ADIO CELULITA...

inainte de a incepe orice antrenament de tonifiere trebuie sa te incalzesti adica sa faci putina miscare in special din inceheieturi dar sa nu ajungi la transpiratie....5-10 minute de miscari mai rapide iar dupa antrenament sa faci intinderi pentru a oxigena muschiul ca sa nu faci febra.


nu trebuie sa faci mereu aceleasi exercitii, incearca sa le schimbi la 1-2 sapt...sau atunci cand observi ca desi le lucrezi cu aceeasi intensitate oboseala s-a diminuat.


eu acum ma imbrac si am fugit..am zi de biceps si triceps....vai ce o sa ma mai doara

mult succes
__________________
oanizbani, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1969 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1452 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui oanizbani:
bellajane (26 iun 2013)