Subiect: Jurnal Greeneyes
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 08 iun 2010, 06:45:17
greeneyes's Avatar
greeneyes greeneyes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 170cm, 109.6kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Greeneyes

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul

Mult succes in ceea ce ti-ai propus
Ai grija la aport caloric, sa nu fie prea mic pentru greutatea ta, scaderile bruste nu sunt bune

E mai bine sa incepi de la un numar mai mare de calorii si pe masura ce scaiz in kg scazi si aportul caloric, decat direct de la putine calorii, nu este sanatos.
Nu stiu cum resusesti tu "slabutzo" sa raspunzi si sa incurajezi atatea persoane, dar tare mi-e drag de tine si de toate fetele care isi fac timp sa arunce cate un ochi peste ce am mai facut noi toate.
Voi incerca sa am grija cu aportul caloric oricum nu as vrea sa trec de 1200-1300. Nu dau semne sa slabesc prea usor,si nici nu ma simt slabita cu ceea ce am mancat pana acum .
Una din problemele pe care incerc sa le rezolv in momentul de fata este nestavilita mea pofta de dulce. Am incercat sa-mi introduc in meniu dimineata fructe dulci(vezi pepenele galben care imi place foarte tare), dar nu stiu daca va fi suficient.
greeneyes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]