View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 28 iul 2010, 23:12:56
lory's Avatar
lory lory este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iun 2010
Locaţie: departe, Italia
Vârsta: 34
Date: 172cm, 59kg
Mesaje: 183
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Diferenta de varsta intr-o relatie

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul

Am vazut ca erai online dar nu scriai ma gandeam ca te-ai suparat. dar in fine.... vb asta in jurnal eventual. ca deviem de la subiect. pai si eu cu mult mai in varsta? el ce simte? sunteti la inceput sau deja ati facut progrese? te-am luat la introgatoriu
eu stiu ce sa iti zic.... ai grija sa fi cu mintea limpede. sa nu cauti doar un refugiu dupa tot ce ti s-a intamplat. e foarte usor sa cazi in "plasa". gandeste-te bine daca chiar simti cu adevara ceva pentru persoana respectiva.
Nu e cumva persoana cu , care ai fost cu barca? ca parca ziceai ceva
suntem la inceput .. nu e refugiu, pentru ca pentru fostul dinainte sa il cunosc pe actualul (sa zic asa) nu mai avea sentimente si imi era indiferent. nu e cel cu barca . deocamdata nu pot sa spun ca simt ceva pt el, ma simt bine alaturi de el, e un barbat bine (adica merge la sala, nu are burta sau chestii de genul), este inteligent, are firma lui, e f atent cu mine, si sa nu mai zic ca simt si fluturasi cand ma gandesc la el nu stiu ce simte el, ca nu am avansat asa mult, dar stiu ca vine cate 100 de km dus si 100 intors doar sa ne vedem .. ar fi mai multe de povestit ..
lory, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1838 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1321 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat