Subiect: Jurnal August
View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 25 aug 2010, 08:31:48
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Jurnal August

Citat:
Anterior postat de August Vezi mesajul
Bine (ca) v-am gasit, din nou! M-ai facut sa zambesc cu 'meniul obisnuit al unei zile'. Ok, ca sa fiu certata iar, o sa va descriu o fila din viata mea: ma trezesc (greeu!), imi fac sau nu o cafea (tare), fumez tigara de trezire, apoi cea de cafea. Deschid frigiderul, nimic! Oftez si plec la munca. Acolo, pana pe la 2 imi zic ca sunt la cura "de azi", intrucat n-am mancat nimic pana la ora aia. La 3 ma apuca foamea. In frigider, nimic! deja-vu! Deci, mai lucrez, resemnata, ca nu e ok sa te opresti din lucru. In cazuri fericite, imi iau sotul (cu care lucrez) si mergem la un restaurant apropiat. In cazuri nefericite,il iau la 7-8, cand plecam, si merem laaaa....Mac...(musai un MacFlurry, plus eventual un meniu. Asta daca nu ne suna prietenii gurmanzi sa mergem la stiu eu ce rest.tare, cu 'sufleu de cioco de mori!' Fetelor, de asta mi-e greu, am dezordine prin viata! Asta a fost doar o zi obisnuita, alte zile sunt mai criminale!
neatza ! Tinand cont ca esti la regim asa cum ai spus si tu mai sus, ar trebuii sa te motivezi si mai mult Uite sa ti dau un feed back poate te ajuta cu ceva
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]