View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 11:17:51
Florea Andreea's Avatar
Florea Andreea Florea Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2010
Locaţie: Cugir/Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 174cm, 66kg
Mesaje: 897
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Stagnare-mai mult sport sau mai putin?

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Eu ti-as recomanda chiar sa faci pauza de o sapt ca sa te odihnesti. Si apoi o sa ai iar energie si forte proapsete ca sa te tii de sport. Pana la urma ai facut 2 luni sport zi de zi fara exceptie.
Nu stiu daca imi permit sa fac o saptamana pauza. Peste o saptamana plec la facultate si acolo nu o sa pot face sport la inceput, pana nu vad cum ma descurc cu banii, ca sa imi fac abonament la sala. Dupa ce plec, o sa ma bazez doar pe mersul pe jos, la inceput.

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Greseala a fost ca ai inceput direct "in forta" cu sportul in conditiile in care nu ai facut deloc ani de zile pana atunci. Din pacate ambitiile noastre sunt uneori mai mari decat posibilitatile organismului. Ia o pauza, inlocuieste sportul cu miscare lejera (plimbari, etc)
Da, stiu, am gresit de la inceput, faceam direct cate o ora. Eram foarte motivata si dornica de rezultate cat mai rapide....si asa compensam si dulciurile pe care le mancam uneori.


M-am gandit ca pana plec [adica de maine intro saptamana] sa fac start walking din 2 in 2 zile, iar dupa aceea, cum am spus, ma bazez pe mersul pe jos. Sper ca e ok asa.
__________________
Jurnal Flower-drumul catre blugi largi
Ask not for a lighter burden, but broader shoulders.
Răspuns cu citat