View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 01 oct 2010, 11:14:15
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Am 123 de kg la 21 ani! Vreau sa slabesc 53 de kg in 6 luni

Camy, ce vrei tu nu este realist. Sa dai jos in jur de 10 kg pe luna nu numai ca lasa urme urate pe corp (piele lasata, vergeturi, creturi, etc), dar te baga sigur in spital.
Solutia aleasa de tine, infometarea, nu e ok. In primul rand privezi organismul de tot ceeea ce are nevoie sa functioneze. In al doilea rand, pana a cadea in plasa anorexiei e doar un pas mic, mic de tot. Iar anorexia e o boala psihica f. greu de tratat si vindecat.
Cu un regim de viata sanatos poti ajunge unde iti doresti, dar nu in 6 luni ci intr-un an. Un an e un termen realist. O slabire de 4-5 kg pe luna, insotita de alimentatie adecvata si putina miscare va face minuni. Nu te vei mai recunoaste.
Eu tin dieta lui Montignac. E mai mult un stil de viata. Iar acolo, in Gasca, avem o doamna (care are in jur de 40 de ani - slabirea se face mult mai usor la 20 decat la 40) care a dat jos pana acum 45 de kg. In un an. Dar dansa a avur si multe perioade de mentinere pt a lasa organismul sa se obisnuiasca cu noua greutate la care ajunsese. E un model pt noi toate ca se poate si altfel, nu numai taind mancarea de pe lista. E un exemplu de vointa, rabdare, optimism.
Poate ar fi bine sa vb cu ea. O gasesti aici: http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...sa08-4213.html
Daca mai ai nevoie de informatii nu ezita sa le ceri.
Te pup si iti doresc bafta multa!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat