View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 28 apr 2009, 14:07:54
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Aparat de gatit cu aburi

Da,e minunat,si gustul mi se pare bestial.Noi am avut unul doar vreo saptamana,apoi l-am daruit nepotelei noastre care incepea diversificare,si ii era mult mai folositor.Sper sa ne luam altul luna asta.
Si sa va mai dau un motiv pt a-l folosi,in afara de faptul ca nu se foloseste ulei,dar se poate gati fara ulei si fara aparatul cu aburi,si gustul mancarii preparat la el este minunat.
Majoritatea vitaminelor din ceea ce gatiti,fierbeti,ramane in apa in care le-ati fiert.De aceea se spune ca ,ce e fiert nu prea mai are nici o vitamina.Si vitaminele se mai distrug la o temperatura prea mare,care e usor de atins cand prajim,chiar si la gratar,dar si cand le fierbem.Eu de exemplu nu fierb cartofii mai mult de jumatate de ora,pentru ca sunt fierti deja,pe cand la aparatul cu abur dureaza cam o ora,dupa cate imi aduc eu aminte,deci logic,temperatura este mai scazuta.
Si,inca un sfat,daca vreti sa nu irositi vitaminele atunci cand fierbeti legume,folositi apa in care le-ati fiert la prepararea unui sos.
O alternativa a aparatului cu abur ar fi fierberea legumelor in foarte putina apa,se pune doar un strat de legume in oala,si apa cat sa le ajunga pana la jumatate.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat