View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 14:35:22
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc 10-15 kg in 100 de zile

Citat:
Anterior postat de Joycelline Vezi mesajul
Multumesc fetelorrrr. O mie de imbratisari pentru voi
Roxii , te bat pe tine la cap pentru ca aveai acelasi numar de kilograme si culmea , aceeasi inaltime . Am citit intr-un comentariu ca ai reusit sa slabesti in 6 luni. Imi poti spune exact ce exercitii faceai si daca ai stagnat vreodata ?
Ai idee in cat timp ai dat jos primele 10 kg ?
Multumesc :3
Asa este,in aprox 6 luni am slabit,dar eu ma supraantrenam.Faceam cate 5 ore de sport zilnic,ceea ce nu e tocmai ok,de aceea nu te sfatuiesc nici pe tine sa faci la fel.De stagnat am stagnat cam 1-2 saptamani,nu mai stiu sg,dar am marit nr de ore de sport(pentru ca eu deja mancam 1000 de calorii si nu mai aveam de unde sa scad)si mi`am revenit.De aia,parerea mea,este ca daca papi 1200 de calorii si faci cam 1 ora,1 ora jumate de sport 5 zile pe saptamana e perfect.Nu ma intelege gresit,eu am slabit repede,dar nu vreau sa treci si tu prin ce am trecut eu,pentru ca eu am avut noroc,nu m`am accidentat,dar nu este tocmai ok sa te supraantreneziIn aproximativ 2 luni jumate,maxim 3 am dat jos primele 10 kg daca imi aduc eu bine aminte
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]