View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 15 apr 2011, 09:08:25
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Am revenit cu copilul in tara, ce fac?

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
La multi ani lui Robert !


Ce mari s-au facut baietii nostrii, nu?parca ieri se tineau de pereti sa mearga

De lapte de vaca ..nici vorbanu prea am eu pe nimeni de incredere dar bravo ca Robert a renuntzat la biberon.

Apropo ... cand il vei duce la gradinitza?Si daca il vei duce? Cum sa fac diferentierea intre gradintze...adica la ce sa ma uit ca sa-mi dau seama daca e buna sau nu... in afara de cele de "bun simtz" ca sa zic asa - gen educatoare, cladire, locul de joaca....
Multumesc!!!!!
Oare Edy cat are?A implinit 2 ani?
Eu am renuntat la biberon pt ca Robert are o maseluta care se strica ,se sfarma si mi-a intrat mie in cap ca e carie de biberon! De fapt nu stiu daca e asa!E foarte probabil sa ma mosteneasca pe mine ,care mereu am avut probleme cu dantura !!!
As vrea sa il dau la gradinita din toamna ,dar pt asta trebuie sa renuntam la pampers,lucru la care lucram din greu!!! Astept sa se mai incalzeasca sa pot sa il las fara pampers prin casa ,doar cu chilotei ,si poate asa se dezvata! Ca nu ii place sa fie ud!!!
Eu am langa mine (aproape de locuinta)si camin si scoala ,ambele sunt bune!!! Caminul este renovat recent ,are niste sali super misto,dotate cu tot ce trebuie ,este curatenie si se aude ca educatoarele sunt bune!!!!Despre educatoare am aflat de la alte mamici care sunt mai bune care nu! Si la noi daca vrei la o anumita educatoare trebuie sa ''cotizezi cu ceva'' ,intelegi ce vreau sa spun ,nu?In curte trebuie sa aiba spatii de joaca ,te poti interesa ce mancare le da ,si asta conteza ,sa le dea mancare variata si sanatoasa!!!!

Sa ai o zi minunata!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat