View Single Post
  #710 (permalink)  
Vechi 20 ian 2013, 09:16:58
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa peste 120 kg

Buna! Nu ai de ce sa te simti ca la Alcoolici Anonimi,

Slabitul e greu. Si mai grea e mentinerea. De aceea de multe ori ne ingrasam la loc dupa un succes la cantar daca nu suntem atente. Ai avut un bebelus. E de inteles ca ai pus cateva kilograme.

Dar stii ce? Tocmai ai facut ceva cu care poti sa te mandresti. Ai hotarat sa iti schimbi stilul de viata, ca sa fi alaturi de copilul tau si cei dragi multi multi ani de acum inainte. Pentru ca asta e slabirea. Sa faci alegeri constiente in legatura cu miscarea pe care o faci si ceea ce pui in gur a de fiecare data cand te asezi la masa. Si sa te gandesti..Oare merita?

Grupa nu s-a desfintat. Problema e ca nu posteaza nimeni asa ca, nu se ingramadeste lumea. Dar eu voi fi mereu aici sa te sustin. Si eu am pornit de la aceasta grupa acum 1 an si 6 luni. 118 aveam cand am revenit pe site. Intr-un an si jumatate mi-am schimbat viata.

E greu, dar merita!

Asa ca spune-mi, cam ce mananci tu intr-o zi. Care e pacatul culinar: Zaharul? Prajelile? Chipsurile? Exista alternative mai sanatoase pentru toate. Te-ai gandit sa reincepi un program de sport? Ai rezistenta scazuta dar cu 10-15 minute pe zi pentru inceput vor aparea diferente la cantar si iti vei recapata tonusul. Ce fel de dieta ai vrea sa tii? Incearca ceva care nu te restrictioneaza prea mult, altfel vei avea efect yo-yo (proprie experienta)

Hai sa slabim impreuna!
__________________
Greutate de început 2 - 69 kilograme
Greutate finală dorită - 62 kilograme (31.12.2022)
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat