View Single Post
  #718 (permalink)  
Vechi 15 sep 2012, 15:10:05
valeriaheres's Avatar
valeriaheres valeriaheres este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 18 iul 2010
Locaţie: Lupeni-Hunedoara, Romania
Vârsta: 62
Dieta: Operatie GS
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 1.160
Aprecieri acordate: 486
Am fost apreciat(a) de 488 ori in 288 mesaje
Smile Re: Jurnal Valeria Heres

Va salut dragelor! am atatea sa va spun ca nici nu stiu cu ce sa incep...cum am mai spus am inceput sa fac un set de analize care au iesit ok doar ca am prbleme cu colesterolul si cu cortizolul plasmatic...am trecut prin mai toate cabinetele medicale , mai am ginecologia si la urma de tot cu toate rezultatele la endocrinolog pentru stabilirea de tratament...azi am primit dieta personalizata de nutritionist, care este o doamna foarte de treaba si cu multa rabdare...m-am bucurat foarte mult ca aici in Mangalia sunt multe centre medicale foarte bine puse la punct si am gasit toti medicii si laboratorul la un singur centru si nu trebuie sa ma fatati pe toate strazile.
Ca de obicei la mine in luna augut se instaleaza stagnarea si revine pofta nebuna de a manca numai ce vreau eu si la ce-mi sta capu...dar de data asta eu zic NU si merg mai departe...de maine incep dieta mea care este numai pentru mine, am primit meniul pe 1 luna, trebuie sa tin 6 luni si sa scad 20 de kg...ce ziceti oare voi putea? eu nu zic nu si merg cu voiosie inainte.
Asadar iata ce mananc eu maine

ZIUA 1
Mic dejun: 1 iaurt mic sau 1 pahar cu lapte degresat + 1 pumn de cereale de orice fel sau fulgi de ovăz sau 2 linguri tărâțe
Gustare: 1 pumn mic (cantitatea care încape în căușul palmei) de alune sau nuci, migdale, fistic, semințe + 1 măr
Prânz: 1 porţie de varză călită doar cu apă și suc de roșii + 2 felii pâine (felii subțiri de pâine feliată, 20-25g/felie)sau 1 polonic mămăliguță mai moale ± ardei iute

Gustare: 3 biscuiți de preferat digestivi
Cina: Salată de conopidă (1 conopidă mică fiartă în apă cu sare amestecată cu suc de lămâie, 2 linguri iaurt ± 1 căţel de usturoi)+ 2 felii pâine

Acum incerc ca doar nu o fi foc, mi s-a spus ca nu este nevoie sa-mi gatesc zilnic si ca pot manca ciorbele sau felul doi si de doua trei ori...apoi trebuie sa am mesele principale din 6 in 6 ore sa nu treaca cele 6 ore, mai repede am voie dar mai tarziu NU.
Imi va fi greu sa ma obisnuiesc din nou cu aceasta dieta dar treaba care-mi place este ca nu mai am dureri de cap sa cantaresc totul...si curios...mi-a introdus painea si mi-a spus ca am gresit pentru ca am scos-o de prima data, de fapt eu o primisem si la Timisoara dar eu fata desteapta cum ma cred am zis ca ce sa ascult eu de mintile iscusite, ca poate nu si-au dat seama, dar...oare astia au facut scoala degeaba? Nu! iar eu trebuie sa fac exact ce au scris ei acolo pentru mine. Va sarut si pe curand!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-40-50-ani/jurnal-valeria-heres-5796.html
Un suflet ratacit la margine de apa...!
valeriaheres, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2580 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2063 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1289 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat