View Single Post
  #720 (permalink)  
Vechi 18 apr 2012, 09:35:36
marinella's Avatar
marinella marinella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 dec 2010
Locaţie: Torino, Italia
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 64kg
Mesaje: 254
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Chriselle - De vorba cu Mr. J

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Am 100 de zile de cand tin dieta (exceptand perioada de Paste - dar era trecuta in program asa haotica precum a fost). Sunt super happy ca am reusit sa ma tin de chestia asta asa de mult - pentru mine una este destul de mult, deoarece nu sunt deloc o persoana perseverenta. Dar, cu aceasta dieta, am invatat, pe langa slabit, calorii si alte alea, ca orice se poate realiza cu rabdare si perseverenta, ca nu trebuie sa renunt la cel mai mic obstacol, ca daca sunt mai ingaduitoare cu mine insami am sanse mai mari de reusita decat daca sunt severa. Lectiile astea care conduc la succes aplicate pe termen lung am de gand sa le folosesc si in alte domenii ale vietii mele.
Cred ca de multe ori cheia succesului consta in perseverenta. Am intalnit in viata oameni care erau un soi de genii si aveau niste sclipiri uimitoare si oameni care nu erau geniali, erau oameni comuni dar perseverenti, care munceau constant zi de zi ca sa obtina ceea ce isi doreau. In majoritatea cazurilor, cei care au ajuns unde si-au propus au fost cei fara sclipiri de geniu, dar care au fost perseverenti.
Sper si imi doresc sa duc la capat ceea ce am inceput in privinta slabitului si nu numai. Va doresc si voua mult succes.

Ai dreptate cu perseverenta! Acelasi lucru l-am constatat si eu. Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si lupti pentru a-l avea, vei reusi. La mine s-a adeverit acest concept in ceea ce priveste absolvirea facultatii. Cu toate ca am avut multe impedimente (lipsa banilor, probleme de sanatate, lipsa timpului..etc.) Dumnezeu m-a ajutat pentru k a vazut cat de mult imi doream... am facut lucrarea de licenta cam intr-o saptamana, in care am scris zi si noapte!
Daca stau sa-mi analizez bine viata, sigur mai gasesc multe exemple in care perseverenta m-a condus spre un anumit succes.
Multa bafta, si tie si mie!
__________________
Doctorul cel mai bun este cumpatul.http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tul-11275.html
marinella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2049 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1532 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1016 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]