View Single Post
  #725 (permalink)  
Vechi 25 oct 2011, 13:56:11
kika9's Avatar
kika9 kika9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 oct 2010
Locaţie: Bilbao, Spania
Vârsta: 46
Dieta: slabesc prin sport, invat sa mananc sanatos fara dieta
Date: 153cm, 66.2kg
Mesaje: 1.843
Aprecieri acordate: 85
Am fost apreciat(a) de 73 ori in 24 mesaje
Wink Re: Eu...slabuta fara stres! - Jurnal kika9

Un salut calduros ptr fete , am pus si niste lemne pe foc sa ne fie bine

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Kika,da/i inainte cu sportul si arunca cantarul pe fereastra!Oare starea ta de bine se masoara musai in nr kg??Sunt convinsa ca mananci echilibrat,poate uneori ai o perceptie gresita asupra meniului.Cantitatea nu e de vina daca exagerezi cu legumele sau chiar cu fructele.
In plus,sunt convinsa ca arati fenomenal,in plus esti si isteata,si delicata.Nu lasa cantarul sa iti strice bucuria de a trai!
Mana ferma! E placuta trezirea de genul asta din cand in cand Multumesc! Lidia, ai dreptate starea mea de bine nu depinde de asta, insa vezi tu, daca as sti sa ma limitez la cantitati, si nu vorbesc de legume si fructe , din pacate, cred ca as atinge odata o greutate normala si prin consecventa sportului sa ma mentin. Nu stiu de ce pornirea la mine (cam in orice) este L-E-N-T-A, chiar enervant de lenta
Oricum apreciez mult calitatite pe care m-i le atribui esti o draguta tu
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Acum e mai in sus
Dar il cobor eu curand Kika , gata cu prostiile, stau si ma gandesc , ca am papat ieri ce-am apucat , n-am mai tinut cont de nimic, si azi ma simt umflata,si pt. ce?pt. o pofta de moment? Nu merita ,chiar nu merita.Ma gandesc ca acum 2 sapt. cand am fost la o aniversare , aveam in jur de 53.5, si sora mea mea spus''Vai ce bine arati ,cand te vad imi faci o pofta de slabit...'', spune tu draga mea ce stimulent mai mare imi trebuie? Asta ne dorim sa aratam bine si sa fim sanatoase.
Cum mai in sus ? Ehhh... poftele.... de nu ar exista cred ca am fi toate slabute trase prin inel .... Am venit de la munci, aici ploua si ajunsa acasa la caldura si proaspat mancata nu am tragere de inima ptr sport, DAR EU SUNT O SLABUTA AMBITIOASA SI IMI RIDIC FUNDUL GREU DE PE SCAUN PTR A FACE SPORT
Iti place cum imi ridic singura moralul ptr miscare?

Ascult vocea ratiunii si azi fac sport fara dar si poate POFTA VINE MANCAND
__________________