View Single Post
  #74 (permalink)  
Vechi 18 ian 2012, 22:16:24
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal ADINAadinutza - Just another failure vs. succes story

Citat:
Anterior postat de ADINAadinutza Vezi mesajul
1.Tocmai ce am m'au anuntat fetele mele ca ne vom intalni intr'o luna (nu le'am mai vazut de aproape un an, si stiind ca toate sunt siluete nu vreau sa ma simt iar aiurea din cauza kilogramelor mele)
2. Cam tot in aceeasi perioada ma voi vedea si cu prietenul meu.. care, atunci cand i'am zis ca m'am ingrasat s'a cam ofticat, a avut o reactie atat de interesanta incat am ramas uimita
3.Nu ma mai pot privi in oglinda

Toate starile acestea de anxietate, de teama fata de propria persoana s'au amplificat indeosebi de cand stau singura. Ai mei sunt ambii plecati, iar eu am ramas singura acasa.. De gatit, nu'mi prea gatesc pentru ca nu ma prea pricep si nici n'am timp pentru ca sunt la 2 facultati, asa ca prefer sa consum ce gasesc prin magazine gen lactate, cum ati gasit azi in meniul meu..
Adinuta, iti inteleg perfect starile prin care treci.De cand ma lupt cu kg astea am trecut prin fel si fel de stari. Asa ca imi sunt foarte cunoscute. Dar am invatat ca nu e cazul sa disper. Ia-le pe toate incet si o sa reusesti.

1.Daca fetele tale sunt slabute si tu te-ai ingrasat un pic nu e musai sa te simti inferioara(e mult spus inferioara). Se intampla sa trecem prin multe de-a lungul vietii. Suntem oameni si nu obiecte, materiale,e normal sa mai slabim, sa ne mai ingrasam, sa ne imbolnavim sau mai stiu eu ce.
2.Si mie mi se pare ciudata reactia iubitului tau, desi nu stiu clar ce reactie a vut, pot sa imi dau seamaca nu a fost una prea buna. Nu il inteleg, nu te sustine?Pentru asta nu trebuie sa te demoralizezi. Daca te iubeste trebuie sa te accepte si cu cateva kg in plus (kg care o sa se duca pana la urma)
3.Tocmai pentru ca nu te mai poti privi in oglinda, ia atitudine. Ia atitudinea corecta. Nu te infometa pentru ca nu as arezolvi problema.

Stiu cum e sa stai singura, si eu sunt la fel, sorela e la facultate la Craiova, parintii in Spania. Timp sa gatesc nu am prea mult, dar mereu improvizez ceva cat mai sanatos si mai usor de facut.

Incet incet rezolvi totul.Gandeste-te ca nu iti face bine un meniu ca cel de azi. Incearca sa mananci dimineata lapte cu cereale, ca tot am vazut ca dispui de ele, la pranz mananca salate (ma gandesc ca sunt usor de facut) cu o pulpita d epui langa sau un piept d epui la gratar, e simplu de tot de facut, un cartof copt cu un pic de iaurt semidegresat sau degresat, legume la tigaie(din alea congelate, dureaza 10 min prepararea).La cina mananca un iaurt degresat, mananca tot o salata sau ia legume, fierbe-le, adauga un pic de fidea(un pic doar), condimente si asta e supa. Dar nu te infometa!Renunta la cascaval sau mananca putin si rar, branza topita e foooarte nesanatoasa!Fa un bine pentru tine si atunci slabirea o sa mearga super bine si in curand te vei simti tu mult mai bine!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]