View Single Post
  #745 (permalink)  
Vechi 20 nov 2012, 22:13:00
Puffoasa's Avatar
Puffoasa Puffoasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 165cm, 103.8kg
Mesaje: 1.997
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 243 ori in 137 mesaje
Implicit Re: Jurnal lady alina - vreau un stil de viata sanatos

Citat:
Anterior postat de valeriaheres Vezi mesajul
Alina eu ma tratez de tiroida de la 30 de ani, deci de vreo 20 de ani merg din 6 in 6 luni, nu m-a costat niciodata atatea amar de milioane...o data pe an fac toti markerii endocrini care costa in jur de 5 milioane, eu ti-am mai spus daca mergi la Parhon cu programare totul este gratuit, acolo nu am ajuns, dar am fost la Timisoara si acolo am facut gratuit.Mergi la medic si rezolva-ti problemele de sanatate este cel mai important lucru pentru tine.
Cat despre produsele de care am vorbit, mie imi provoaca alergie...am ramas doar la vreo doua produse care le folosesc mai des un deodorant si un parfum. Te sarut si ai grija de tine.
Eu am fost la Parhon de vreo 3 sau 4 ori...si nu te costa NIMIC, tot ce se face-n spital e gratuit... unde mai pui ca in cazul in care ai prb cu menstra ti se face ecografii si control ginecologic si multe altele...
__________________
Jurnal Puffoasa
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii
Puffoasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Puffoasa:
valeriaheres (20 nov 2012)