View Single Post
  #746 (permalink)  
Vechi 20 nov 2012, 22:16:41
valeriaheres's Avatar
valeriaheres valeriaheres este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 18 iul 2010
Locaţie: Lupeni-Hunedoara, Romania
Vârsta: 62
Dieta: Operatie GS
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 1.160
Aprecieri acordate: 486
Am fost apreciat(a) de 488 ori in 288 mesaje
Implicit Re: Jurnal lady alina - vreau un stil de viata sanatos

Citat:
Anterior postat de Puffoasa Vezi mesajul



2 ani fara menstra??? cred ca esti inconstienta si chiar consider ca nu faci nimic pentru tine!! Pai fata mea, in spital ai 5 zile de urgenta GRATUITE, chiar daca nu esti asigurata..nu mai zic de tiroida..probabil de aici ti se trage si prb cu menstra si cu parul ..si dintii....
Nu te lupti, scuza-ma ca-ti zic, dar tu mai mult te plangi ca nu poti, ca nu ai bani.. ca ca ca..si mai ales cand "ti se tranteste o usa-n nas" tu renunti in loc sa intri pe geam.
Alina , pe la 25 de ani si mie mi s-a oprit ciclu si nu am avut 5 ani deloc...apoi cand am fost in ultima faza si prima data cand am facut cunostinta cu boala, am ajuns la Deva la endocrinologie, aveam cam 30 de ani...de atunci am dus-o numai cu pastile, controale etc...nu m-am lasat doborata si am continuat sa muncesc si sa fiu stabila pe viata mea...eu sa o conduc pe ea, nu ea pe mine....incearca sa ai incredere in tie, iubeste-te si tine cont ca orice faci , faci pentru tine.
In legatura cu buletinul...baiatul meu a asta un an cu buletinul expirat, l-a schimbat si nu a platit nicio amenda...decat cotravaloarea actului.
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-40-50-ani/jurnal-valeria-heres-5796.html
Un suflet ratacit la margine de apa...!
valeriaheres, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2580 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2063 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1289 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]