Subiect: Herbalife
View Single Post
  #75 (permalink)  
Vechi 03 nov 2010, 11:38:12
Alina82's Avatar
Alina82 Alina82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 42
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Citat:
Anterior postat de sweetdr3am Vezi mesajul
Buna dimineata ! Si felicitari ! Dar ai grija cu cantarul , nu este bine sa te cantaresti in fiecare zi,pt ca greutatea de la o zi la alta poate oscila si risti sa fi dezamagita ! Mai bine data pe saptamana ! Pupicei la toate !

Stie careva de produsele Herbalife ? A-ti folosit produsele lor ? A-ti fost vreodata la nutritionisti de la ei ? Va intreb pt ca ieri am intalnit o doamna de la ei in mall care m-a invitat la o sedinta de nutritie si un control amanuntit gratuit si eram curioasa daca stiti ceva despre Herbalife ! Multumesc frumos !


Salve Sweet!!!
Exista un subiect aici pe site cu Herbalife...sunt la fel ca orice alte produse minune...te slabesc...le lasi...te ingrasi....inainte de a te incanta cu metode din astea minune intreaba-te dak o sa poti lua toata viata pastile,siropuri,herbalife...dak o sa poti manca mereu ciorba de varza si alte tampenii...pt k asta e realitatea...orice ai alege sa faci...o dieta sanatoasa sau diete minune si produse minune....e o alegere pt toata viata dak vrei sa slabesti si sa ramai si slaba...nu exista ink solutia minune sa slabesti,sa mananci tot ce vrei si sa te si mentii....marele secret e alimentatia cat de cat sanatoasa si moderatia
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......
Răspuns cu citat