View Single Post
  #75 (permalink)  
Vechi 02 feb 2011, 10:44:12
darrah's Avatar
darrah darrah este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 168cm, 62.5kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de Motivatie - Darrah

Citat:
Anterior postat de loveyngy Vezi mesajul
Darah Bun venit draguto! Si eu sunt pe aici de 2 saptamini..............si am inceput cu succes ...Asa ca prima de a incepe o dieta anume,am citit aprope toate dietele, si chiar citeva jurnale ,ca sa imi fac o idei.......am ajuns la concluzia, de mincat sanatos si SPORT,AM SCOS PIINEA si dulciurile,poate odata pe saptamina o ciocolata mica 10 g acum la inceput..........si sa maninc in cantitati mai mici, foame nu duc,fructe multe maninc....si deacum 2 kg sau dus...fara a duce o dieta stricta,cu grame, si cu interziceri.
Nu- mi place ideea de dieta repede de a slabi in citeva saptamini 13 kg..........e normali o sa induri foame,si apoi cind revii la normal,,,,,,ca iti va fi foame o sa incepi sa maninci mai mult......si ce rezultat vei avea vei pune tot innapoi.................asa ca mediteza un pic..........calcoleaza caloriile,sa fie..1000-1200kcal......
Eu iti urez succes...


Buna!

Eu ma tot informez de vreo 3 ani despre toate dietele si am si tinut o gramada si din cauza asta ma cunosc f bine din punctul asta de vedere. Stiu ca daca nu am ceva strict imi zic mereu "las' ca merge si asta" si ajung in 2 zile sa mananc mai mult decat inainte doar din simplu fapt ca m-am conditionat.

Cu regimul de 13 zile nu se slabeste cat scrie acolo (am copiat un link ca sa vedeti dieta, nu stiam ca nu am voie), ci voi slabi in jur de 5-6 kg in 2 sapt ceea ce mie mi se pare rezonabil.

Stiu ca ideal ar fi sa ma pot controla eu zilnic si sa imi impun ceea ce mananc si sa mananc sanatos si sa fac sport, dar realizez ca nu sunt pregatita pt asta acum.Asta urmeaza sa fac dupa ce nu o sa mai am depresii de fiecare data cand ma uit in oglinda.

O zi buna iti doresc si tie si mult succes in continuare!
darrah, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1598 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1081 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]