View Single Post
  #7507 (permalink)  
Vechi 30 mar 2012, 11:24:19
Puffoasa's Avatar
Puffoasa Puffoasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 165cm, 103.8kg
Mesaje: 1.997
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 243 ori in 137 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Asadar, uite ca e vineri.E o noua zi dupa gafa de aseara.Dar in loc sa o incep ca pe o noua zi, am avut grija sa o stric inca de la primele ore.
Se pare ca nu m-am vindecat inca, in totalitate deminidepresia aia de acum cateva saptamani, de starile alea urate si de norii aia negri de deasupra mea....Acum apar dar nu stiu de ce...Iar sa caut in adancurile mele?Iar sa investighez care e problema?O sa fac si asta....Cert e ca imi pierd echilibrul si starea de bine incet dar sigur.M-am plans si ieri pe aici ca sunt obosita si ca nu prea mai dau randament.Nu exagerez cu nimic.Uneori ma simt atat de obosita incat imi vine sa ma asez undeva si sa raman acolo zile intregi,, nemancata,nedormita, neintrebata de sanatate.Fara sa imi pese de nimic.Imi vine sa ma urc pe pereti cand ma gandesc ca as dori sa fac si altceva, sa fac ceva si pentru mine....Sa pot, in afara serviciului, sa merg la o plimbare, sau sa ies la un ceai, sau sa vad un film, sau pur si simplu sa stau cu iubitul meu de vorba....Stiu ca totul suna aiurea, dar nu se poate.Pentru ca programul asta e atat de nenorocit incat atunci cand vin acasa sa nu mai pot face nimic extra serviciu sau extracasnice: neaparat spalat vase, neapar\at ordine pe aici, neaparat gatit si apoi...un dus de 5 min ca nici de asta nu mai am timp sa ma bucur cum trebuie si la somn direct.Am ajuns sa nu mai rezist 10 min in fata televizorului seara,adorm imediat.Am ajuns sa adorm in timp ce puiu vorbeste cu mine, am ajuns sa fiu ca un robot care face mereu si mereu aceleasi lucruri, fara sa mai pot face ceva si pentru mine,doar pentru mine.Sa ies in parc, la o plimbare?Nu....nu pot, nu am timp....Timp,timp,timp.....Si culmea, trebuie sa imi stea capul si la dieta si sport!Dar nu mai pot, uneori simt ca nu mai pot!As renunta si la sport si la mancat sanatos, chit ca pana acum il promovam cu toata fiinta mea.Nu mai vreau sa ma intereseze nimic......

Asa cum spunea Codruta, simt o nevoie nebuna sa plang si sa ma descarc, sa ma vait, sa urlu si sa imi iau lumea in cap!
Si cum sa nu spun ca ma simt de 45 de ani?DOamne.....Catodata simt ca nu sunt eu....

Imi pare rau sa aud asta si ti-am spus si zilele astea ca stiu cum e, ba chiar stiu cum e si mai rau. Treaba cea mai nasola e ca recuperezi foarte greu noptile nedormite si vei funtiona din ce in ce mai defectuos.
So, nu a murit nimeni ca nu a pus aspiratorul 2, 3 zile la rand, sau ca nu ai sters praful, pana la urma nu esti in farmacie. Inainte de toate tu esti cea mai importanta si relatia ta care in stilul asta , avand in vedere ca esti din ce in ce mai irascibila si "mofturoasa" sa nu apara problemele.
Am citit ca te-ai trezit transpirata dimineata, din pacate asta e semn se oboseala cronica , daca mai ai sau apar dureri de cap sau de muschi, palpitatii , dificultati de concentrare.. etc. sa fi sigura ca e cazul sa te potolesti si sa dormi ca un om normal, macar 6 ore din 24.

Vroiam sa te intreb de ieri, cand ai urmatorul concediu?
__________________
Jurnal Puffoasa
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii
Puffoasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2366 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1849 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1333 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]